Prvi put predstavljena Himalajska škola tradicionalnog plesa na Balkanu

Na ritritu sa Mohanđijem u Herceg Novom, Biljana Vozarević je prvi put predstavila HŠTP na Balkanu

HŠTP je globalna inicijativa inspirisana Mohanđijem, sa ciljem da svima učini dostupnim tradicionalne plesne oblike Barat u svom izvornom obliku.
 

HŠTP se javlja kao novi pravac Himalajske škole koja vas vodi na putovanje kako biste doživeli svesnost, poravnanje i predanost kroz ples. Himalajska škola predstavlja drevnu tradiciju majstora koji vode čovečanstvo ka oslobođenom postojanju. Ova škola nudi platformu kako biste se povezali sa sobom kroz ples, shvatili sve slojeve i estetiku klasičnog plesa i napretka ka unutrašnjoj transformaciji dok prolazimo kroz iskustvo radosti plesanja. Po svojoj prirodi, umetnost prelazi sve granice i omogućava pojedincu da se postepeno širi u kosmičku svest. Himalajska škola tradicionalnog plesa prva je takve vrste, jer je njen glavni cilj da širi harmoniju, povezuje ljude sa duhovnom suštinom ove umetničke forme i omogući vam da iskusite radost oslobođenog postojanja.

Ove godine od 26. jula do 1. avgusta 2021, po prvi put će se održati kurs Himalajske škole tradicionalnog plesa na Balkanu! 

Za više informacija, pišite na: dance@himalayanschool.com

U nastavku pogledajte video i fotografiije sa prve promocije ove drevne veštine na Balkanu:

Podelite ovu objavu

X