Šta ako je najfantastičnija stvar koja postoji – TI?

U subotu 24. jula, grad Beograd doživeće proslavu kao nijednu dosada! Po prvi put ikada, ljudi će se okupiti kako bi proslavili nešto zaista izvanredno - čudo svog istinskog ja.

Na prostoru Ade Ciganlije, jednodnevni porodični događaj omogućiće posetiocima da, između ostalog, iskuse drevne procese i tehnike isceljivanja, zarone u tradicionalnu praksu joge i vođene meditacije, učestvuju u nesvakidašnjim razgovorima i panel diskusijama sa stručnjacima, pevaju, plešu, uživaju u veganskim specijalitetima i zdravim sokovima.

Program festivala uključiće i razgovor sa pitanjima i odgovorima o različitim aspektima života i postojanja sa Mohanđijem, globalnim humanistom i pouzdanim mentorom za ljude širom sveta.

„Ovo nije verski festival. Ovaj događaj nije namenjen promociji bilo čega. Cilj mu je ponovo povezati ljude sa sobom. Jednom kada se povežete sa sobom, počinjete uviđati savršenstvo koje je već u vama, bez obzira na veru koju sledite, Boga u kojeg verujete, državu iz koje dolazite, klasu i kulturu iz koje potičete. Ništa od toga nije važno. Na kraju morate biti povezani sa sobom da biste postigli celovitost i savršenstvo u sebi. To nije nešto što možete pokupiti spolja. Ovo je vrlo važno razumeti i razlog je za ovaj festival.“ – Mohanđi

Uskoro više informacija!

Vidimo se na Adi kako bismo proslavili život, sebe, vrednosti saosećanje i nenasilje prema svim bićima i Majci Zemlji!

Podelite ovu objavu

X