Putem svetlosti sa Devi

Moć ljubavi u nama je jaka i izuzetno transformativna pod uslovom da ju svesno biramo i primenjujemo u ključnim životnim momentima.

U subotu, 10. aprila 2021. od 16 do 18h krenućemo zajedno “Putem svetlosti”, tokom procesa koji daje krila večnoj moći ljubavi u nama, te podstiče svesno biranje jedne uzvišene odgovornosti prema sebi, ljudima koji nas okružuju, kao i prema Majci Zemlji.

Živimo u vreme velikih izazova u kojem je onaj najveći kako prevazići strah, nesigurnosti i svakodnevne uplive negativnosti svih vrsta, podići svoju vibraciju i istinski živeti bezuslovnu ljubav kao svoju višu svrhu. Zvuči jednostavno, ali je većini neizvodljivo…

Velika je odgovornost biti svestan. Retko ko može isplivati iz močvare kolektivne negativnosti, naročito kada zavlada strah. Zato je proces Putem svetlosti od ključne važnosti upravo u vremenu u kome živimo.

Aktivacija moći ljubavi u srcu, protočnost energije kroz centralnu osu i aktivacija pinealne žlezde, naše antene u višu svest, su ključni elementi ovog procesa. Povezivanje sa vibracijom velikog centralnog sunca i sprovođenje te uzvišene energije kroz svoju centralnu osu sve do srca Majke Zemlje je prelepo iskustvo osnaživanja našeg svesnog izbora ljubavi nad strahom ili pohlepom.

Nakon samog procesa od sat vremena sledi i druženje, u intimnoj atmosferi privatnosti i otvorenosti, tokom koga će svi prisutni imati priliku da podele i prodube svoje razumevanje i spoznaje u vezi sa dubljim značenjem sadašnjih dešavanja na planeti.  Ovakva vrsta druženja pomoći će svim prisutnima da otvore svoje srce i vidike kako bismo svi preuzeli odgovornost da učinimo nešto dobro, ne samo za sebe, već i za ceo svet.

Raspored programa:

16.00 – 16.30 – uvod i objašnjenje tehnika disanja i aktivacije pinealne žlezde (epifize)

16.30 – 17.30 – proces Putem svetlosti vođen uživo preko Zoom-a

17.30 – 18.00 – druženje sa Devi i razmena iskustava

Za informacije o načinu prijave posetite link.

Iskustva učesnika sa prethodnih procesa:

Olivera M: “Zaista moćno. Čak su i same pripremne vežbe bile moćne. Osećala sam vatru u pinealnoj žlezdi a jake vibracije u tom predelu su bile primetne od samog početka. Ceo proces je bio zaista dirljiv i moćan. Primila sam dublje uvide i spoznaje, odgovore na pitanja koja sam imala već duže vreme. Osećala se ogromna milost, naročito kad smo se povezivali sa Velikim Centralnim Suncem i potom sa srcem Majke Zemlje. Blagoslovi koje smo primili su zaista nemerljivi. Svaka ćelija mog tela je vibrirala.”

Mirela P: “Na početku je isplivala ogromna tuga i suze, jedna za drugom. Onda se u jednom momentu desilo ogromno olakšanje, te duboko prepoznavanje mog duhovnog puta i suze zahvalnosti – nemam reči.. Osećam da je ovo bio najmoćniji i najintenzivniji proces koji sam ikada doživela. Kada sam na kraju čula reč Ahimsa koju izgovara Mohandji, to me je to totalno oduvalo. Prelepo, prelepo, više nego prelepo.”

Ilinka R: “Draga Devi, hvala ti na ovoj dragocenoj prilici. Ovaj proces me odveo do duhovnih visina za koje nisam ni znala da su mi dokučive. Moram reći da nikada nisam očekivala da bi proces mogao biti ovako moćan. Nakon procesa osećala sam se bar 10kg lakšom. Ovo je definitivno nešto duboko i posebno i rado ću se iznova vraćati ovom procesu.”

Spomenka D: “Sve što ću reći jeste da sam doživela svoj dom, vibraciju Sirijusa. Bože, nemam reči. Hvala ti puno, od srca.”

Alida K: “Neponovljivo iskustvo. I ja sam osjećala toplotu u predjelu pinealne žljezde. Ono što je ostavilo nadublji utisak na mene je bila ta duboka konekcija sa ljubavlju Majke. I nakon procesa su navirale suze. Videla sam i doživela jednu novu, potuno novu stvarnost.”

Slobodan M: “Devi, ti si zvijezda, galaksija. Ljudi, ovo je bilo preljepo. Ovo je krija za mase! Šta si ovdje dala će transformisati mnoge živote.”

NAPOMENA: Poslednji obrok treba da bude dva do tri sata pre procesa Putem svetlosti kako bi se pripremne tehnike mogle izvesti na optimalan način.

Dobro došli na proces Putem svetlosti!

Podelite ovu objavu

X