Suoči se sa svojim strahovima

Šta ako možeš da ukloniš svoje strahove, ponovo se povežeš sa svojom unutrašnjom svetlošću i postaneš neustrašiv?

Da li se boriš sa anksioznošću? Da li ti je poznat osećaj kada se ujutro probudiš i ne znaš šta će dan doneti? Da li se često osećaš preplavljen stresom? Da li se bojiš kako bi mogla izgledati budućnost?

Trenutno živimo u vrlo turbulentnim vremenima, vremenima neizvesnosti, teskobe i strahova. Razmišljanjem o budućnosti mogu se pojaviti mnogi strahovi i strepnje i možemo izgubiti radost sadašnjeg trenutka. Sadašnjost je sve što imamo. Prošlost je iza nas, a budućnost je nepoznata. Međutim, naša budućnost zavisi od našeg stava i naše sposobnosti da otpustimo i oslobodimo sav nepotrebni prtljag koji nosimo kroz život – potisnute emocije, strahove, negativne emocije poput besa, mržnje, ljubomore itd.

Možeš li zamisliti kakav bi bio tvoj život bez svih tih strahova: strah od smrti, strah od ljudi, strah od govora u javnosti, strah od izvršavanja zadatka, strah od neuspeha, strah od neodobravanja, strah od kritike, strah od osude i još mnogo toga?

Svi ovi strahovi nas sprečavaju da postignemo svoje ciljeve u životu i izrazimo svoj puni potencijal u svetu. Ne uspevamo da uživamo u sadašnjem trenutku i odlažemo svoju sreću. Po prirodi smo svi jedinstveni i mnogo moćniji nego što mislimo da jesmo!

Iskoristi ovu priliku da pogledaš strahovima u oči i postaneš slobodan i bezgraničan!

„Strah je povezan sa iluzijama. Nema mesta za strah. Postoji izreka da kada možete da spavate u svetlosti, tama vas ne može dotaći. To znači da kada smo povezani sa svojim unutrašnjim svetlom, pravom istinom, ne postoji mogućnost da se dogodi bilo kakav strah. Tajna neustrašivog postojanja je veza, duboka povezanost sa našim unutrašnjim svetlom. “ – Mohanđi

Zašto treba da učestvuješ u ovom programu?

Kroz ovaj program imaćeš priliku da:

 • Dobiješ smernice i stekneš snagu kako bi postao svestan i suočio se sa svojim strahovima
 • Ukloniš mnoge unutrašnje blokade i emocionalnu težinu
 • Smanjiš težinu bolnih i traumatičnih sećanja iz poznate i nepoznate prošlosti
 • Budeš korak po korak vođen sa Mohanđi ačarjama kroz jedinstvene, sigurne i moćne metode i tehnike
 • Povećaš veru u sebe
 • Stekneš jasnoću svog stvarnog potencijala
 • Osnažiš se za postavljanje novih životnih ciljeva i živiš svrsishodno
 • Stekneš veći kapacitet za suočavanje sa izazovima i stresovima života
 • Stekneš više fizičke, mentalne i emocionalne stabilnosti
 • Iskusiš istinsku sreću živeći u sadašnjem trenutku
 • Imaš grupnu podršku i okruženje u kojem se možeš otvoriti i slobodno podeliti svoje iskustvo
 • Naučiš kako da živiš neustrašivo i usudiš se biti TI!
Kako deluje ovaj program?

 • Poznato je da pranajama (tehnike disanja) iz Himalajske škole tradicionalne joge imaju mnogo blagotvornih efekata na naše telo i um, uključujući umirujući efekat i oslobađanje od stresa i strahova. Naučićeš kako da koristiš ove moćne tehnike u svakodnevnom životu kad god se osećate pod stresom.
 • Svaki put kada se praktikuje meditacija Moć čistote, odvija se duboko unutrašnje isceljenje i čišćenje. Imaćemo priliku da se odvežemo od prošlosti putem opraštanja i zahvalnosti.
 • Ispevavanje mantri će nam pomoći da povećamo frekvenciju, povećamo svetlost, tako da nas niže frekvencije, uključujući strah, ne mogu doticati. Ispevavanje mantri je, takođe, moćna zaštita od svih vrsta negativnosti.
 • Kroz grupne razgovore podrške steći ćemo snagu da ponovo uspostavimo veru u sebe i da prihvatimo i živimo svoju jedinstvenost
 • Kroz onlajn Mai-tri metod čišćenja i balansiranja energije, sa posebnom namerom da se oslobodimo strahova, uz Mohanđijevu milost, postaćemo lakši i svetliji.
 • Tokom procesa Opraštanja, duboke transformativne metode koju nam je podario Mohanđi, bićemo vođeni da se na jednostavan i efikasan način oslobodimo obrazaca koje smo nakupili zbog bolnih i uznemirujućih uspomena iz prošlosti. Na ovaj način, Mohanđi nam pomaže da najbolje iskoristimo život, krenemo dalje sa lakoćom, protočnošću i potpunom slobodom za bolju, mnogo višu svrhu.
Šta se dobija u programu?


Detalji programa

Ponedeljak – grupni razgovori i pranajama (vežbe disanja)
Utorak – ispevavanje mantri i grupni razgovori
Sreda – meditacija Moć čistocte i deljenje iskustava
Četvrtak – ispevavanje mantri i grupni razgovori
Petak – onlajn Mai-tri metod
Subota – proces Opraštanja i deljenje iskustava
Nedelja – razgovori ohrabrivanja i osnaživanja sa ačarjama

Prijava


Molimo sve zainteresovane da popune obrazac na donjem linku za registraciju:

Kotizacija za ovaj program iznosi 49 eur

Učešćem u ovom programu podržavate Mohanđi centre dobročinstva.

Podelite ovu objavu

X