Grupni Mai-tri metod sa Devi Mohan

Pozivamo vas na grupni Mai-tri tretman sa Devi Mohan, 20. marta 2021. u 16h, onlajn preko Zoom-a

Dragi prijatelji,

Na sam dan prolećne ravnodnevnice pozivamo vas na dubok i prelep tretman unutrašnjeg čišćenja koji je ujedno i retka prilika da se u okviru grupne energije iskusi pun intenzitet blagoslova koji nam Mohanđi preko samog Mai-tri metoda daje.

Mai-tri metod je duboka metoda čišćenja i harmonizacije u kojoj se bolne impresije i blokade duboko utisnute u podsvesni um čiste, sve do našeg najsuptilnijeg kauzalnog tela. Upravo u tom, najtananijem sloju naše aure pohranjena su sama semena bolnih impresija i blokada, kako sadašnjih tako i budućih.

Mai-tri metod je dubok i intenzivan ali i bezbedan, jer se izvodi tako što se praktičari povezuju sa svešću Mohanđija i stoga su samo instrumenti jedne uzvišene, čiste energije. Važno je istaći da se Mai-tri metodom ne zadire u sudbinski aspekat osobe, tj. da Mai-tri praktičari u ovom procesu ne krše suptilne zakone karme. Oni deluju sa namerom da uklone blokade, stvarajući uslove za isceljenje na mentalnom, emotivnom, fizičkom i duhovnom nivou, ali  samo onoliko koliko je to karmički dozvoljeno.

Uspešnost tretmana energetskog čišćenja zavisi od prijemčivosti primaoca, kao i od njegove karmičke prošlosti, međutim efekti se osećaju odmah, kao i u periodu od 2-3 dana nakon tretmana. Često dolazi do potrebe za plakanjem i poželjno je ne potiskivati suze. Ovo se događa kada se određene bolne impresije iz prošlosti oslobađaju iz podsvesti i pri tom procesu isplivaju na površinu svesnog uma, ili kao izraz duboke zahvalnosti i ganuća. Odmah nakon tretmana osoba se oseća duboko opušteno i blaženo opijeno od tople energije prepune ljubavi.

RASPORED PROGRAMA:

16.00 – 16.15 – uvodno objašnjenje i priprema
16.15 – 17.30 – grupni Mai-tri metod
17.30 – 18.00 – iskustva, pitanja i odgovori

ENERGETSKA RAZMENA:

Pravilo Mai-tri metoda je da se 50% od prihoda odvaja u dobrotvorne svrhe (za donaciju hrane gladnima) i to je pravilo koje svi Mai-tri praktičari poštuju. 

Cena grupnog Mai-tri tretmana je 35 evra. S obzirom na trenutnu situaciju na našim prostorima i u svetu, ukoliko prolazite kroz finansijske izazove ili ste student, penzioner, invalid, prihvatljiva je i uplata polovine iznosa (17 evra ili 2100 din). 

PRIJAVA:

  1. Uplatiti naznačeni iznos preko PayPal-a na www.paypal.me/DeviMohan/ (ukoliko vam više odgovara uplata u dinarima na Telenor račun u Srbiji, obratite se timu Devi Mohan imejlom na devi@mohanji.org za instrukcije plaćanja)
  2. Poslati imejl potvrde uplate na devi@mohanji.org kako biste potom primili Zoom link

Dobro došli!

Podelite ovu objavu

X