Velika pitanja

Petonedeljni onlajn program za tinejdžere koji pomaže mladima da razmisle i razgovaraju o dubokim pitanjima koja su njima važna.

Kako mladi odrastaju, počinju da razmišljaju samostalno i duboko promišljaju o većim životnim pitanjima. Mogu da počnu da preispituju smisao života i kako žele da ga žive. Mogu da se pitaju koje je njihovo mesto u odnosima sa svojom porodicom, prijateljima kao i društvom. Zvanične obrazovne i vaspitne institucije se detaljno bave akademskim sadržajem, ali ne i umećem življenja ispunjavajućeg života. Veoma je korisno za potpuno odrastanje mladih ljudi da razumeju sebe, svoje vrednosti i ciljeve i da nauče kako da se nose sa unutrašnjim i spoljašnjim svetom elegantno i zrelo.

Ovaj petonedeljni program pomaže mladima da razmisle i razgovaraju o dubokim pitanjima koja su njima važna. U ovom procesu, verujemo da će doći do boljeg razumevanja koje vrednosti žele da donesu u svoj život i koje korake treba da preduzmu kako budu išli dalje.

Program će voditi Mohanđi Ačarje Gita, Biljana i Lakšmi, koje imaju profesionalno iskustvo u pomaganju ljudima da pronađu i žive najbolju verziju sebe.

Ciljna grupa su mladi 15-19 godina, iako možemo razmotriti i mogućnost uključenja i onih koji su izvan ovog uzrasnog okvira.

Tinejdžeri 15-17 godina prijavljuju se preko roditelja.

Mladi odrasli uzrasta 18-19 godina prijavljuju se sami, ili ih mogu prijaviti roditelji.

Program je na bazi donacija.

Datum: svake nedelje od 17. januara do 14. februara u 11h.

Nakon prijave, primićete imejl kao potvrdu i u njemu če biti informacija tj. Zoom link za uključenje u program.

Za više informacija: pišite na acharyabiljana@mohanji.org ili pozovite 063 81398

NAPOMENA: Program je na engleskom jeziku.

Podelite ovu objavu

X