Otvaranje EBC Balkan – Klub ranoranilaca za tinejdžere

Klub je namenjen mladima od 13 do 23 godine, sa željom da osveste koliko je važno da imaju zdrave navike i kako im to pomaže da se lakše izbore sa svakodnevnim izazovima.

Dragi prijatelji,

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je zvanično otvoren EBC – Klub ranoranilaca za tinejdžere Balkan, sa težnjom ka ranom ustajanju, kroz zajednički rad i interakciju sa drugim tinejdžerima. Namenjen je deci starijeg uzrasta, od 13 do 23 godine, sa željom da osveste koliko je važno da imaju zdrave navike i kako im to pomaže da se lakše izbore sa svakodnevnim izazovima. Takođe, osobe u ovom uzrastu se podstiču da otkriju svoje potisnute talente i ispolje ih na najbolji mogući način, te sagledaju viši smisao i svrhu života, i samim tim budu srećniji, zadovoljniji i ispunjeniji i na taj način imaju zdrave odnose sa sobom i svojom okolinom.

Ono što je važno je da se tinejdžeri ohrabruju da sami vode ovaj klub, iznose ideje, i realizuju ih do granica svojih mogućnosti, a odrasli im samo pomažu i pružaju oslonac za sve što je potrebno. Na ovaj način deca se uče da budu samostalna i sigurna u sebe.

Kroz ovaj klub, na zabavan način, težimo razvijanju navike ranog odlaska na spavanje i ranog buđenja kako bismo uskladili svoj organizam sa prirodnim ciklusima i samim tim postigli stabilnost i sklad unutar sebe, i postali otporni na sve životne izazove i udarce.

Kada se budimo ranije i počnemo dan pozitivnim mislima i zdravim jutarnjim navikama, ne samo da je naše biće ispunjeno plodnim aktivnostima, već imamo i više vremena da iskoristimo, na različite načine.

Glavni stubovi ovog kluba su:

1. Zabava, aktivnosti, obrazovanje za svačiji interes
2. Izgradnja stabilnosti, efikasnosti i povezanosti kroz jutarnju rutinu
3. Podrška vršnjaka na putu ka izrastanju u najbolju verziju sebe

Pridružite nam se još danas ovde!

Za više informacija, pišite na: balkan@earlybirdsclub.org 

Posetite Facebook i Instagram stranicu Klub ranoranilaca za tinejdžere Balkan.

Podelite ovu objavu

X