Prvi put na Lifeline Festu

Prvi put ove godine, imali smo priliku da na festivalu “Lifeline Fest” u BiH, predstavimo Mohanđijeva učenja, kroz platformu koja uključuje brojne tehnike.

Prvi put ove godine, kroz učešće naših Mohanđi Ačarja, Aleksandre Stojanović i Staše Mišić, imali smo priliku da na festivalu “Lifeline Fest” u BiH, predstavimo učenje duhovnog učitelja i filantropa, Mohanđija,  kroz platformu koja uključuje brojne tehnike.

Kreativne radionice, joga, meditacije, refleksologija, kupka gongovima i zdrava ishrana, samo su deo sadržaja ovog festivala, koji je održan u mestu Mravinjac, kod Goražda, od 27. do 30. avgusta 2020. Glavni cilj Lifeline Fest-a je promocija kulture i tradicije Bosansko Podrinjskog Kantona, poznatog kao rasadnik talenata iz oblasti muzike, sporta i slikarstva.

Zahvaljujući zajedničkoj saradnji Mohanđi Udruženja Srbija i Bosna i Hercegovina, Aleksandra i Staša su svim prisutnima predstavile Himalajsku tradicionalnu jogu, osnažile učesnike kroz vođenu meditaciju Moć čistote i prikazale efikasnu tehniku Svesnog hodanja.   

Veliko hvala organizatorima za srdačan doček i gostoprimstvo, a posebnu zahvalnost dugujemo predsednici festivala, Sabihi Hadžimuratović, koja se maksimalno potrudila i omogućila da se svaki učesnik predstavi na najbolji mogući način.

Ceo događaj propratila je lokalna TV stanica.

Do nekog sledećeg susreta!

Podelite ovu objavu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
X