Prvi put na Lifeline Festu

Prvi put ove godine, imali smo priliku da na festivalu “Lifeline Fest” u BiH, predstavimo Mohanđijeva učenja, kroz platformu koja uključuje brojne tehnike.

Prvi put ove godine, kroz učešće naših Mohanđi Ačarja, Aleksandre Stojanović i Staše Mišić, imali smo priliku da na festivalu “Lifeline Fest” u BiH, predstavimo učenje duhovnog učitelja i filantropa, Mohanđija,  kroz platformu koja uključuje brojne tehnike.

Kreativne radionice, joga, meditacije, refleksologija, kupka gongovima i zdrava ishrana, samo su deo sadržaja ovog festivala, koji je održan u mestu Mravinjac, kod Goražda, od 27. do 30. avgusta 2020. Glavni cilj Lifeline Fest-a je promocija kulture i tradicije Bosansko Podrinjskog Kantona, poznatog kao rasadnik talenata iz oblasti muzike, sporta i slikarstva.

Zahvaljujući zajedničkoj saradnji Mohanđi Udruženja Srbija i Bosna i Hercegovina, Aleksandra i Staša su svim prisutnima predstavile Himalajsku tradicionalnu jogu, osnažile učesnike kroz vođenu meditaciju Moć čistote i prikazale efikasnu tehniku Svesnog hodanja.   

Veliko hvala organizatorima za srdačan doček i gostoprimstvo, a posebnu zahvalnost dugujemo predsednici festivala, Sabihi Hadžimuratović, koja se maksimalno potrudila i omogućila da se svaki učesnik predstavi na najbolji mogući način.

Ceo događaj propratila je lokalna TV stanica.

Do nekog sledećeg susreta!

Podelite ovu objavu

X