21 dan Blaženstva tišine

Pozivamo vas da nam se pridružite na 21-dnevnom programu Blaženstva tišine koji počinje 6. septembra 2020. u 6h

Ovaj program nudi vođenu meditaciju i vođenu kontemplaciju u trajanu od 21 dan.

Blaženstvo tišine je 40-minutna vođena meditacija. Ona nudi uvid u naš pravi identitet, blaženu tišinu koja je izvan granica ega. Redovno pratikovanje ove meditacije pomaže vam da vratite fokus u unutrašnji prostor. Mohanđi kaže, “Kroz ovu meditaciju ućićete u zonu koja je potpuno prazna. Potpuna praznina. Bez misli. Niste primorani ni na kakvu aktivnost ili razmišljanje. Sve postaje tiho, a onda to postaje stanje mira i blaženstva.”

Zašto treba učestvovati u programu Blaženstva tišine?

  • pomaže vam da uđete u zonu u kojoj ste apsolutno mirni
  • pomaže vam da se opustite na dubljim nivoima, a zatim polako zaronite u tišinu. Uz to, pomaže vam da iskusite unutrašnju tišinu dok ulazite dublje u sebe, da dosegnete potpunu svest i
  • na kraju vam omogućava da postignete stanje smirenosti usred sve buke oko vas

Uz popratne teme i pitanja za kontemplaciju, ovaj program pružiće nam priliku da uđemo još dublje i iskusimo istinsku unutrašnju tišinu.

Šta očekivati?

Osim meditacije, možete takođe da uživate i u moćnim vežbama disanja, u mini vežbama kontemplacije kako biste razmislili o sebi i polako uneli pozitivne promene u sebe i ljude oko vas. Imaćete punu podršku i smernice naših divnih Mohanđi Ačarja širom regiona koji će vam sve vreme biti na usluzi.

Da biste učestvovali u ovoj duhovnoj praksi, ispunite formular i naši volonteri će stupiti u kontakt s vama sa daljim koracima.

Datum početka – 6. septembar – nedelja u 6h.

Kontakt imejl: acharyastasa@mohanji.org

Podelite ovu objavu

X