Poruka zahvalnosti

Sreća koju delite sa nama zbog unutrašnjeg mira i stabilnosti, koji su mnogi osetili po prvi put, ohrabruju nas da ste spremniji da se nosite sa izazovima koje život donosi.

Dragi prijatelji,

Zahvaljujući onlajn programima koje smo realizovali u proteklom periodu, danas smo bogatiji za brojna iskustva, koja su vas dovela do istinske i dubinske transformacije. Dobili smo mnogo vaših pisama i poruka, koje svedoče o promenama koje su nastale u vašim životima.

Vrlo praktične i korisne tehnike za svakodnevni život, koje su Mohanđi Ačarje i naši volonteri nesebično delili sa vama, mnoge od vas su oslobodile stresa, panike, ali i dubljih emotivnih, mentalnih i fizičkih blokada.

Sreća koju delite sa nama zbog unutrašnjeg mira i stabilnosti, koji su mnogi osetili po prvi put, ohrabruju nas da ste spremniji da se nosite sa izazovima koje život donosi.

Osnaženi vašim porukama, nastavljamo dalje sa onlajn programima jer želimo da stvaramo svet svesnih, saosećajnih i moćnih pojedinaca u društvu u kojem živimo.

Ljubav se širi samo onda kada se deli, zato pročitajte neke od poruka podrške koje smo dobili na kraju ovog teksta.

Hvala vam što nas pratite, i što zajedno stvaramo pozitivan svet u kojem su dobrota, saosećanje, mir i stabilnost, najuzvišenije vrednosti društva.

Hvala svima koji doniraju Udruženje Mohanđi Srbija, jer na taj način pomažete realizaciju projekata Udruženja, koji su za dobrobit cele zajednice u kojoj živimo.

Pratite nas i dalje na Facebook stranici Mohanđi Srbija.

Vidimo se na internetu! 

S ljubavlju,
Vaše Udruženje Mohanđi Srbija


Iskustva

“Dragi ljudi, ove reči spontano pišem jer osećam potrebu da se zahvalim svim timovima koji su nam pružili i prižaju nesebičnu podršku za vreme pandemije Korona virusom. Svakodnevni programi, druženja putem raznih oblika net.komunikacije uspeli ste da nas još više ujedinite i pomognete u svakodnevnoj duhovnoj praksi. Ipak mogu da govorim samo putem svog iskustva.
Puno toga ste mi pružili i odškrinuli vrata svetlosti. Ne znam kako će moj život izgledati nakon ovog karantina. Samo želim da još potraje, ne zbog sebe već zbog Majke Zemlje i prirode koja je ponovo prodisala. Volela bih da nakon svega budemo u kontaktu, verujem da i vama to znači.
Draga porodico PUNO vas ljubim 🌸🌷🌸”
(G.J. Novi Sad)

“Želela bih da se zahvalim svim Mohanđijevim Ačarjama na angažovanju. Njihova reakcija bila je brza i uskoro sam bila u mogućnosti da prisustvujem onlajn programu. Meditacije i satsanzi su mi izuzetno pomogli da prebrodim strah i “podignem” se. I prisustovaću i dalje.”
(D.M. Novi Sad)

Nakon grupnog Mai tri tretmana, B.C. iz Londona je podelila sa nama: “Već dve nedelje sam osećala pritisak na grudima. Intenzitet je nekada bio jači, nekada slabiji, ali je konstantno bio tu i otežavao mi disanje. Nakon tretmana i ispevavanja Kali mantre, imala sam viziju otvaranja srčane čakre, i probijanja mačem dva crvena grozda. Nakon tretmana, ispevavala sam mantra celu noć i naredni dan. Sledećeg jutra sam se probudila bez pritiska, nisam znala da li je privremeno i sačekala sam. Od tada ja dišem normalno. Zahvalna sam i ushićena.”

Podelite ovu objavu

X