Novi prostori za meditacije u Beogradu i Novom Sadu

Pored starih lokacija, Beograd i Novi Sad dobili su dva nova prostora gde će se redovno održavati meditacije

U sportskom udruženju Joga Om u Novom Sadu, u subotu 8. februara 2020, održana je meditacija Moć čistote, druga do sada u ovom novom prostoru u Novom Sadu. Učesnici su bili i joga praktičari i oni koji jogu ne praktikuju u smislu asana, već rade na sebi na druge načine u druženju sa svojom dušom radi dostizanja trajnog unutrašnjeg mira. Meditaciju sa Mohanđi energetskim transferom vodila je Biljana Vozarević, Mohanđi Ačarja.

Nakon meditacije jedna žena je podelila iskustvo i rekla da je tokom meditacije imala osećaj da se proširila i da se granica gde joj se telo završava nalazi izvan uobičajene. U jednom trenutku htela je da se počeše i pružala ruku ispred sebe daleko, što dalje, da bi mogla da dohvati lice ali je ruka samo prolazila, napipavala i promašivala kroz vazduh. Tek kasnije ju je skupila, dohvatila lice iznenadivši se koliko je tu blizu. Svi su, proširenog srca i srećni koliko im je meditacija prijala hteli da ovaj trenutak obeleže jednom zajedničkom fotografijom.

Mohanđijeve meditacije u Joga Om centru, Janka Veselinovića 24, u Novom sadu održavaće se ubuduće svake subote u 20h .

U divnom Joga studiju Lotos na Novom Beogradu istog dana kao i u Novom Sadu, 8. februara 2020, po prvi put održana je meditacija Procvat ljubavi. Šesnaest meditanata svedočilo je jakoj energiji, dubokom miru i moćnom Mohanđi energetskom transferu. Uz zvuke Mohanđi Gajatri mantre učesnici su nastavili da meditiraju još neko vreme po završetku Procvata ljubavi.

Mohanđijeve meditacije u Joga studiju Lotos, Narodnih heroja 60, na Novom Beogradu redovno će se održavati subotom od 18.15h.

Podelite ovu objavu

X