Grupno ispevavanje mantri u Beogradu

Dođite da zajedno osetimo predivnu energiju i blaženstvo grupnog ispevavanja mantri.

Dragi prijatelji,

Pozivamo vas na grupno ispevavanje mantri u nedelju 12. januara u 19h u Unity Space, Bulevar Kralja Aleksandra 95, interfon 17, VI sprat. Kontakt 064 218 48 55.

Sama reč “mantra” se sastoji od dve reči: „man“ – misliti (manas = um) i nastavk „tra“ što označava alat ili instrument, te na sanskritu doslovno znači “alat za mišljenje”. Ali, pošto je sanskrit višeznačan, značenje te reči je zapravo “nešto na šta se um naslanja”.

Mantra je zvuk, slog ili grupa reči koja ima sposobnost transformacije od svesti pa sve do grube materije. Pravilnom upotrebom mantri moguće je postići skoro sve u životu.

Evolucija svesti, samospoznaja i spoznaja Boga jest krajnji cilj izgovaranja mantri. Međutim, mantrama postižemo i one svakodnevne puno nam bliskije učinke, poput smirenosti uma, psihofizičkog zdravlja, dubokog osećaja povezanosti s prirodom i na kraju, osećaj večnosti, znanja i sreće.

Sve što se radi u grupi ima dodatnu snagu, dodatne benefite, pojačane efekte. Isus je rekao: “Gde su dvoje ili troje okupljeni zajedno u moje ime, ja sam tamo među njima.” Zato dođite da zajedno osetimo predivnu energiju i blaženstvo grupnog ispevavanja mantri.

S radošću vas očekujemo!

Podelite ovu objavu

X