znakovi-na-putu-bez-puta-novembar2019 (10)

Povratak sopstvu

Joga, predavanje i meditacija doveli su učesnike do dubljeg druženja sa svojom dušom, unutrašnjeg mira i blaženstva.

Program “Znakovi na puta bez puta” održale su Biljana Vozarević i Dragana Tešanović, Mohanđi Ačarje, u nedelju 24. novembra u Beogradu.

Smena joge, predavanja, tehnike “Obrnuta piramida” i meditacije 360 stepeni, dovela je učesnike do dubljeg druženja sa svojom dušom, unutrašnjeg mira i blaženstva. Biljana Vozarević, praktičar Himalajske tradicionalne joge, vešto je vodila čas kako bi se disanjem pokrenule struje u telu, a tela učesnika uskladila s umom, do poravnanja u apsolutnoj sadašnjosti. Ojačana je otpornost na stres i trzavice svakodnevice, a tela postala gipkija i snažnija.

U nastavku održala je predavanje “Znakovi na putu bez puta” tokom kojeg su pomenute osnovne smernice Mohanđijevog učenja za oslobađajući način života, raskidanje ograničavajućih uverenja i utemeljenje načina života ka višem, humanijem, kvalitetnijem postojanju u skladu sa pravim vrednostima postojanja, kao što su ljubav, samilost, dobrota, davanje i deljenje. Svakodnevno praktikujući ove smernice podižemo svoju frekvenciju i lakše se nosimo sa emocijama nižih vibracija poput besa, mržnje, osvetoljubivosti, samoljublja, pohlepe, zavisti i ega.

Tokom pauze za ručak razmenjivali su se utisci, započela i produbila poznanstva uz sadržajnu, raznovrsnu i ukusnu vegansku hranu naše izvrsne kuvarice i dugogodišnje meditantkinje Olge Micić. “Vidi se da je pravio neko sa umećem i ljubavlju”, bio je jedan od komentara.

Šta zaista znači boraviti u vertikali i zašto nam je vertikalno disanje toliko korisno, i lako izvodljivo u svakodnevici, u poslednjem delu programa objasnila je Dragana Tešanović, vodeći učesnike kroz tehniku “Obrnuta piramida” kao i meditaciju 360 stepeni. Kad se pažnja usmeri ka kičmi i naša svest se širi u 360 stepeni, i tada se uticaj događaja kojima smo izloženi znatno smanjuje. Zadržava se savršena smirenost i duboka zahvalnost. Tokom meditacije učesnici su dobili Mohanđi energetski transfer.

Nakon programa rađeni su individualni tretmani Mai-Tri metoda.

Učesnici su se razišli u radosnom iščekivanju “Kada će biti opet” i puno zagrljaja.

Podelite ovu objavu

X