Biti-istrajan-biti-stabilan-avgust-2019 (2)

Buđenje unutrašnje snage vežbama balansa

Beograđani su u subotu, 31. avgusta, imali priliku da učestvuju na poludnevnom programu "Biti stabilan, biti istrajan" sa Monikom Balenović, Mohanđi Ačarjom.

Kroz joga vežbe sa akcentom na vežbe balansa učesnici programa su oživeli svoju unutrašnju snagu i prevazišli zonu komfora. Nakon joge, uronili su u meditaciju 360 stepeni, centrirajući se u kičmi i balansirajući sve energetske centre – čakre. Usledio je razgovor i deljenje iskustava na temu – kako ostati stabilan i istrajan u životu, kao i na duhovnom putu, uprkos svim izazovima.

Evo šta su rekli i učesnici programa:
"Joga nidra mi je veoma prijala i delovala umirujuće. Za vreme meditacije, moj um je bio vrlo malo aktivan. Imao sam osećaj da je meditacija trajala svega pola sata, što ranije nije bio slučaj. I na kraju moram da naglasim da je energija i atmosfera dok smo sedeli i razgovarali o svojim iskustvima, bila prava porodična".
Aleksandar
"Sve više sam ulazila u stanje mira i tišine. A onda tokom meditacije 360 stepeni sam postajala i laganija. Kao kada se natrontate sa viškom garderobe, a grane sunce. I onda krenete da skidate sloj po sloj. Moja pluća su počela da se pune vazduhom, osećala sam svaki udah i izdah."
Maja
"Dok smo radili balans jogu osetila sam unutrašnju snagu i stabilnost koju sam poželela od tog trenutka stalno da održavam. Prelep dan sa divnim iskustvima. Na meditaciji posle joge koja je dosta zahvevna ali fenomenalna, osetila sam mir i ljubav kao da sam deo nečeg većeg, deo sveta. Tako sam se osećala."
Tea

Podelite ovu objavu

X