Duboka-revitalizacija-avgust-2019

Samoprihvatanje potpomognuto energijom Bosanskih piramida

Ljubitelji prirode i zdravog života iz Novog Sada, Beograda, Subotice i Sarajeva prisustvovali su programu Duboka revitalizacija koji je vodila Biljana Vozarević, Mohanđi Ačarja na Bosanskim piramidama 22. i 23. avgusta 2019.

Na čistom svežem vazduhu, na platou za meditaciju, šestougaonoj (heksagonalnoj) platformi, učesnici su radili jogu, svesno plesali i meditirali uz meditaciju “Moć čistote” sa energetskim transferom.  Šestougao u svetoj geometriji predstavlja brak između broja 2 (parni broj, ženska energija) i 3 (neparni broj, muška energija) u kojoj ove energije podržavaju jedna drugu. Kao simbol harmonije i balansa, prikazuje duhovno uzdignuće pojedinca. Sunčani letnji dan u Magičnoj šumi je doprineo tome da doživljaj joge, Svesnog plesanja i meditacije bude jedinstven – pluća su se zaista punila svežim vazduhom, telo se izdržljivošću i snagom, srce ljubavlju a um mirom.

Biljana je održala i kratko predavanje Mohanđijevom kamenu, 4 grupe mesta različitih energija, te Bosanskim piramidama kao mestu moći i jake energije i zatim o samoprihvatanju, istini i dostizanju unutrašnjeg mira majčinskim pomaganjem drugima.

Drugog dana programa, učesnici su dobili Mai-Tri tretmane energetskog ćišćenja u tunelu Ravne, koji se poznat kao mesto sa velikom koncentracijom negativnih jona i energijom. Tome je prethodila poseta Mohanđijevog kamena koji nosi energiju od oko 40.000 bovisa. Poređenja radi, zdrav čovek ima energiju od oko 7.500 bovisa. U isto vreme, tibetanski hramovi nose energiju oko 14.000 bovisa. Mohađi ovde inicira u Kriju svesnosti svake godine. Arheološki park “Bosanska piramida Sunca” je na inicijativu dr Semira Osmanagića kamen na kome Mohanđi tom prilikom sedi u znak poštovanja nazvao Mohanđijev kamen.

Nakon Mai-Tri tretmana, neki od zahvalnih utisaka bili su “Predivno… savršenstvo.”

Usledila je prijatna šetnja parkom Ravne 2, obilazak energijskih lavirinata i prekrasnih dekorativnih instalacija, dok se širio osećaj jedinstva i prijateljstva.

Podelite ovu objavu

X