Devi Mohan

Vikend sa Devi Mohan

Nakon dužeg vremena, Devi Mohan će održati dva nezavisna programa u Srbiji: Mai tri veče u Beogradu 29.juna i Meditaciju sa predavanjem u Novom Sadu 30.juna.

Po prvi put u Srbiji, Devi Mohan, globalni ambasador Mohanđi Fondacije, vodiće grupni tretman po Mai-tri metodi, još jednom poklonu od Mohanđija. Ova metoda ima za cilj uklanjanje energetskih blokada i karmičkog prtljaga, a uspešnost tretmana zavisi od prijemčivosti primaoca, kao i od njegove karmičke prošlosti.
 
Provedite veče u prelepoj energiji prepunoj ljubavi i iskusite osećaj blaženstva i opuštenosti koji nastupaju nakon tretmana. Uz razgovor, druženje i razmenu iskustava završićemo ovo divno veče. 
 
Ulaz je u vidu donacije od 1.000 dinara.

Veliko nam je zadovoljstvo da će Devi Mohan voditi meditaciju u nedelju, 30.juna. Posle meditacije, Devi će održati predavanje tokom kojeg će podeliti svoja najdublja iskustva i uvide koje je imala tokom svojih putovanja na Maču Pikču i Kajlaš, mesta visoke energetske moći.

Pozivamo vas da uživate u toplim rečima i umirujućoj energiji tokom ovog druženja i otkrijete koja je to sveta veza koja povezuje nas i Majku Prirodu.

Ulaz je u vidu donacije u željenom iznosu.

Podelite ovu objavu

X