Prvi ačarja program u Crnoj Gori

Program lične transformacije uz primenu duboko efektivnih metoda koje nam je poklonio Mohanđi - 28. i 29. jun u Podgorici.

Po prvi put u Crnoj Gori,  Monika Balenović, Mohanđi Ačarja, vodiće dva programa;  “Otvaranje srca”  (petak, 28.jun)  i “Buđenje unutrašnje radosti” (subota, 29.jun).

Jednako kao što brinemo o čistoti i izgledu našeg fizičkog tela, brinimo i o našem unutrašnjem prostoru i održavajmo ga čistim iznutra.

otvaranje-srca-28.jun

Program “Otvaranje srca” obuhvata vođenu meditaciju “Moć čistote” tokom koje dolazi do otpuštanja unutrašnjih blokada (potisnutih emocija iz prošlosti). Kako bismo otvorili srce najpre je potrebno da prepustimo um i otpustimo sve ono što nam više nije potrebno i što nas čini zatvorenim i teškim, te da opraštamo i negujemo zahvalnost i pozitivnost. Meditacija “Moć čistote” i razgovori na temu otvaranja ka ljubavi će nam pomoći da dopremo do samog središta srca – iskre čiste i bezuslovne ljubavi, kao i da oslobodimo protok energije koja pročišćava, kreira i podmlađuje, te postajemo mirniji, srećniji i zadovoljniji u svakodnevnom životu.

Ulaz na ovaj događaj se ne naplaćuje. Potrebna je prijava unapred, putem telefona 068573490. Broj mesta je ograničen.

budjenje-unutrasnje-radosti-29.jun

Program “Buđenje unutrašnje radosti”  obuhvata Svesno plesanje, vođenu meditaciju, kao i razgovore o praktikovanju pozitivnosti u svakodnevnom životu.

Ispunite dan pozitivnm vibracijama, ispunite vaš život pozitivnošću.  Probudimo unutrašnju radost,  u samom središta našeg bića, koja ne zavisi od spoljašnjih faktora!

Ulaz je u vidu donacije od 10 eura. Ukoliko osetite unutrašnji impuls da nam se pridružite, molimo vas da dolazak prijavite porukom na telefon 063573490. Broj mesta je ograničen.

Podelite ovu objavu

X