Himalajska-skola-tradicionalne-joge-na-festivalu-letnjeg-solsticija-u-bosni

Slavimo sunce joga pokretom!

Himalajska škola tradicionalne joga učestvuje na Festivalu letnjeg solsticija koji se održava od 20-23.juna u Bosni i Hercegovini

Mohanđi Fondacija ove godine ima čast da predstavi Himalajsku školu tradicionalne joga na Festivalu letnjeg solsticija koji se održava u arheološko-turističkom parku „Ravne 2“ u Bosanskoj dolini piramida u Visokom.

Na Festivalu ljetnjeg solsticija, Mohanđi Fondacija će predstaviti Himalajsku školu tradicionalne joge radionicom koju će 21. juna od 13 do 15 h na platformi Huesa voditi Devi Mohan, predsednica Himalajske škole tradicionalne joge i sertifikovana joga učiteljica. 

Radionica će početi pročišćavajućim tehnikama disanja, nakon čega će uslediti blok joga vežbi, te divna joga nidra sa energetskim transferom.

Devi posvećeno živi i služi u skladu sa učenjima joge od 2007. godine, održavajući seminare i radionice širom svijeta. Tokom programa Festivala, biće zvanično predstavljeno i novoosnovano Mohanđi udruženje u Bosni i Hercegovini.

Najlepši park južne Evrope će tokom 4 dana ugostiti festival zdravih životnih stilova: Na programu su brojni koncerti u večernjim satima, a tokom dana će nastupati izvođači iz Slovenije, Nemačke, SAD i Bosne. U okviru Festivala biće organizovan i sajam organskih proizvoda, domaće hrane i kristala.

Himalajska škola tradicionalne joga inspirisana je Mohanđijevim učenjem kako bi što više ljudi upoznalo originalna učenja joge koje karakterišu jednostavnost i dubina vežbe. Joga pomaže ljudima da se oslobode životnih poteškoća i pomaže kod fizičkih, mentalnih i psihosomatskih bolesti. Ukratko, joga je stanje jedinstva tela, uma i duše.

Festival letnjeg solsticija traje od 20. do 23. juna. Ulaz je slobodan.

Molimo vas da ponesete vlastitu joga prostirku.

Podelite ovu objavu

X