vlade-snezana-divac

Lekari nisu mogli ništa – Mohanđi mi je pomogao

U svom intervjuu, Snežana Divac, upravnica Fonacije "Ana i Vlade Divac" i supruga proslavljenog košarkaša Vlade Divca opisuje svoje iskustvo sa Mohanđijem.

Na pitanje novinarke “Jeste li skloni da žalite zbog propuštenih prilika i preispitujete postupke iz prošlosti?”, Snežana Divac, upravnica Fonacije “Ana i Vlade Divac” i supruga proslavljenog košarkaša Vlade Divca, odgovorila je:

“Stvarno mnogo radim na sebi. Najviše mi je vremena bilo potrebno da se oslobodim ogorčenosti od nepravdi i izdaja, ali sam uspela. Sada brzo mogu da ostavim stvari iza sebe i nastavim bez opterećenja. Ako to ne uradimo, s vremenom postajemo ljuti, razočarani, umorni, čak zli. Sve dok iz uma ne izbacimo iluziju da to nešto postoji, ono neće nestati. Volim da se smejem i da kreiram. Život je suviše kratak da prljavštinu nosimo u sebi. 

Već 15 godina nosim se sa bolešću, koju tek sada nekako uspevam da regulišem, jer lekari ne znaju šta mi je. U početku nisam o tome pričala nikome osim najbližima. Ne znam zašto, ali kasnije sam dobila potrebu da svima kažem. Mnogo sam bolje. Ne padam više u stanja u kojima sam ranije bila nedeljama. Lekari nisu mogli ništa da učine, ali mi je Mohanđi pomogao. On je indijanski mistik koji je oženjen Srpkinjom, pa dolazi i na ove prostore. Nije pomogao samo meni, već stotinama hiljada ljudi širom sveta. Hvala Bogu što mi ga je poslao u život kada sam bila na korak da odustanem, iako sam osoba koja teško odustaje.”

 

Objavljeno 01.juna 2019. u “Hello” magazinu

Autorka intervjua: Deana Đukić

Foto: Luka Šarac/Twitter

Podelite ovu objavu

X