Novi izgled mohanji.rs

Od danas, portal mohanji.rs izgleda drugačije: moderno, sistematizovano, ažurirano.

Dobrodošli na novi-stari mohanji.rs!

Mohanđi tim Srbija potrudio se da na jednom mestu ponudi što više korisnih informacija i tehnika koje nam donosi Mohanđi. Namera je ovog portala da svojim sadržajima promoviše mir, nenasilje i skladan život svih bića na planeti kao ključne Mohanđijeve poruke.

Lično smo doživeli transformacije kroz primenu tehnika i alata koje ovde delimo, te duboko verujemo da one zaista mogu učiniti ovaj svet boljim mestom. Dobili smo ih od Mohanđija i delimo ih besplatno, jer „lek nema cenu“. Zato je ovaj sajt skromna ponuda predloga kako da poboljšamo sebe, drage nam ljude i svet oko nas.

Na mohanji.rs najavljivaćemo predstojeće događaje sa Mohanđijem u Srbiji i svetu, ali i naše svakodnevne aktivnosti u mnogim gradovima u Srbiji. Ovde ste dobrodošli da se informišete o raznim vođenim meditacijama, Kriji svesnosti, Svesnom hodanju, Svesnom plesanju, Mantranju, Joga nidri buđenja i Mai – Tri Metodi energetskog čišćenja. Takođe, ovde su predstavljene i razne druge organizacije širom sveta inspirisane Mohanđijevim učenjem. Imaćete priliku da upoznate organizaciju „Mohanđi Srbija“, kao i da se uključite u njen rad.

Na raspolaganju smo vam za sva pitanja i nedoumice. Zahvalni smo ako nam ukažete na greške ukoliko na njih naiđete, kao i na strpljenju za stranice koje tek dolaze.

Om Namah Shivaya!

Podelite ovu objavu

X