ON blista i širi LJUBAV

Autor: Aleksandra Dobrović

_20170919_232519

Draga moja porodico!

Želela bih da podelim iskustvo sa Vama.

Kada sam tražila posao u inostranstvu kao medicinska sestra, znala sam da neće biti  lako, ali isto tako, znala sam da nisam sama. Mohanđi je tu i pomaže mi svakodnevno.

Činjenica da radim na neurohirurgiji, poluintenzivnom odeljenju na Univerzitetskoj klinici u Bonu, bez radnog iskustva i sa lošim znanjem jezika, zvuči neverovatno. No, ništa nije slučajno. Tu sam na pravom mestu i mogu jako velikom broju ljudi da pomognem. U stvari, ne radim ja to, već Učitelj kroz mene. Blista i širi ljubav. Ja sam samo instrument.

Bude, naravno, i teških energija koje se nakupe zbog neizlečivih bolest i, stresa i karme u bolnici, ali mantre i meditacije vrlo brzo uklanjaju tu težinu. I, idemo dalje, jednostavno tečemo.

Hvala Ti divni naš Učitelju što si sa nama, što nam pomažeš da rastemo i volimo!

Aleksandra Dobrović

Lektorisala: Dejana Vojnović
Uredila: Staša Mišić


Izjava o isključenju od odgovornosti:

Gledišta, mišljenja i stavovi iskazani od strane autora i onih koji pišu komentare na ovim blogovima pripadaju isključivo njima, i ne reflektuju nužno gledišta, mišljenja ili stavove Mohanđija, Mohanđi Fondacije, njenih članova, zaposlenih ili bilo kog pojedinca ili lica koji je u vezi sa Mohanđijem, Mohanđi Fondacijom ili bilo kojom Mohanđi organizacijom. Ne možemo stajati iza tačnosti, potpunosti, blagovremenosti, prikladnosti ili valjanosti bilo koje informacije koju je predstavio individualni autor ili komentator na našem blogu, i ne snosimo odgovornost za bilo kakve greške, propuste ili zakašnjenja ove informacije ili bilo kakve gubitke, povrede ili štete nastale njenom objavom ili upotrebom, prema autoru ili bilo kojoj drugoj strani.

Zadržavamo pravo da obrišemo, korigujemo ili na bilo koji način izmenimo tekstove ili komentare na blogu, ukoliko isti kontrolišemo, ako po svom ličnom saznanju, smatramo da su nejasni, uvredljivi, pogrdni, preteći, u sukobu sa zaštitnim propisanim pravilima, autorskim pravima ili drugim zakonima, ukoliko su izričito komercijalne prirode, ili na drugi način neprihvatljivi.

 

Podelite ovu objavu

X