Zaštitile su me Mohanđijeve SAMILOST i LJUBAV

Autor: Rađiv Dugal, Bangalor, Indija

Rađiv je podelio sa nama kako su Mohanđijeve samilost i ljubav učinile da se oseća zaštićenim i ispunile ga zahvalnošću.

mohanji_hugging_rajiv

Želeo bih da podelim iskustvo koje je obnovilo moju veru u sveprisutnost Oca, kako zovem Mohanđija iz ljubavi, koji nas svakog minuta našeg života štiti i vodi svojom bezuslovnom ljubavlju.

Kako sam proveo nekoliko dana sa njim na Bosanskim piramidama, visoko energetskom i duhovnom centru moći, osećao sam se blagosloveno i energizovano. Vratio sam se u Indiju i ubrzo postao zaokupljen svojim svakodnevnim životom, poslom i stresom koji ide uz njega. Bilo kako bilo, momenti milosti koje sam iskusio u prisustvu Mohanđija u Bosni su me štitili kao jak štit. Ovo je štit Mohanđijevog energetskog polja koje je bezuslovna ljubav i samilost oca prema svom sinu. Šaktipat koji sam primio od Mohanđija u moćnim tunelima Bosanskih piramida, otklonio je mnogo blokada i, zauzvrat, ispunio me pozitivnom energijom, snagom i jačom povezanošću sa mojim ocem, Mohanđijem.

shaktipath_rajiv
Bilo kako bilo, juče je bio jedan od onih loših dana kada sam se osećao veoma potišteno zbog mnogo negativnih stvari koje su mi se dešavale istovremeno. Bio sam pomalo razočaran samim sobom jer sam bio depresivan i odmah sam pomislio na Mohanđija. Znao sam da će mi sa mojim mislima Mohanđi doći. Odjednom, u tom trenutku, primio sam poruku od Mohanđija koji je pitao za moje zdravlje! Mohanđi je bio u Evropi, hiljadama milja daleko i u drugoj vremenskoj zoni! Bio sam u suzama. To su bile suze zahvalnosti jer sam postao svestan ogromnog blagoslova u našim životima, da imamo našeg učitelja koji vodi računa o nama u svakom momentu, na svaki mogući način, čak i ako je fizički daleko od nas. Znajući moju potrebu za njegovom fizičkom prisutnošću, a ne samo u svesti, poslao mi je poruku. Uhvatio sam signal i odmah sam ga nazvao i pričao sa njim. Bio je to tako transformišući razgovor između najvoljenijeg oca i njegovo sina.

keep_your_faith_quote
Zašto izgledate tako tužno i zabrinuto? Sve emocije su privremene. Čak će i ovo proći. Imajte vere. – Mohanđi

Tokom razgovora saznao sam da se kupao popodne! Već se kupao rano ujutru kao i obično. Kako god, okupao se ponovo da bi odagnao moju negativnost i da bi me smirio. Preuzeo je na sebe moje negativnosti i, zauzvrat, dao mi pozitivnu energiju koja mi je bila potrebna. Kako mi je bila potrebna fizička komunikacija sa njim da bi me energizovao, čak je i razgovarao sa mnom.

Klanjam se ponizno pred uzvišenim Majstorom. Njegova bezuslovna ljubav i zaštita su uvek sa svima nama. On zna tačno kad i kako nam je potreban, i on radi svoj posao bez greške.

Ogromnu milost i blagoslov u ovom životu mogu jedino da pripišem ogromnom duhovnom bankovnom računu duhovne prakse, koji mora da nosim iz prethodnih života! Moja duboka zahvalnost ovoj divnoj duši, zauvek voljenom, zauvek milosrdnom ocu svih nas.

Jai Mohanji!

I opet nam je Mohanđi pokazao da kada neko ima ljubav i veru u učitelja, njegova milost nas štiti. Kada ostanemo povezani sa učiteljem, on brine o svemu!

mohanji_compassion

Originalni tekst možete pročitati ovde.

Prevela: Ivana Igrić
Lektorisala: Dejana Vojnović
Uredila: Staša Mišić

Svoja iskustva sa Mohanđijem možete poslati na: iskustva@mohanji.org

Izjava o isključenju od odgovornosti:

Gledišta, mišljenja i stavovi iskazani od strane autora i onih koji pišu komentare na ovim blogovima pripadaju isključivo njima, i ne reflektuju nužno gledišta, mišljenja ili stavove Mohanđija, Mohanđi Fondacije, njenih članova, zaposlenih ili bilo kog pojedinca ili lica koji je u vezi sa Mohanđijem, Mohanđi Fondacijom ili bilo kojom Mohanđi organizacijom. Ne možemo stajati iza tačnosti, potpunosti, blagovremenosti, prikladnosti ili valjanosti bilo koje informacije koju je predstavio individualni autor ili komentator na našem blogu, i ne snosimo odgovornost za bilo kakve greške, propuste ili zakašnjenja ove informacije ili bilo kakve gubitke, povrede ili štete nastale njenom objavom ili upotrebom, prema autoru ili bilo kojoj drugoj strani.

Zadržavamo pravo da obrišemo, korigujemo ili na bilo koji način izmenimo tekstove ili komentare na blogu, ukoliko isti kontrolišemo, ako po svom ličnom saznanju, smatramo da su nejasni, uvredljivi, pogrdni, preteći, u sukobu sa zaštitnim propisanim pravilima, autorskim pravima ili drugim zakonima, ukoliko su izričito komercijalne prirode, ili na drugi način neprihvatljivi.

Podelite ovu objavu

X