SAMO VOLI i sve će biti u redu!

Autor: Nataša Stijaković

c932f9d0-fe55-4ad7-9ad3-11743ba8657d

Ni sama ne znam kada se tačno dogodio momenat, kada je dragi Mohanđi ušao u moj život, ali znam da ga je iz korena promenio, pa sad imam duboki osećaj da je on oduvek i bio tu, samo ga ja nisam primećivala od okupiranosti čulima i ovozemaljskim materijalnim pojavama.

Pri prvom susretom sa Mohanđijem, na satsangu u maju 2016. na Andrevlju, u meni se nešto otvorilo. Nešto što je, imala sam utisak, dugo bilo zatvoreno, zaključano. Od šaktipata koji sam toga dana primila od Mohanđija, razlila se neka milost i topla svetlost po mom unutrašnjem biću. Ništa više nije bilo isto posle toga. Sada znam da je to ljubav, ogromna ljubav koja je živela u meni, ali je strahovima bila blokirana. Ljubav se umnožila i postala milion puta jača. Moje unutrašnje čulo počelo je da jača. Počela sam intenzivnije da osećam druge ljude, životinje su počele da mi prilaze, priroda je odjednom drugačije zamirisala.

Počela sam da praktikujem meditacije koje nam je Učitelj darovao. Čitala sam po internetu sve što je moglo da se nađe o Mohanđiju, snažno sam se povezala sa njim. Počela sam da osećam kako je svakim udahom i izdahom Učitelj uz mene. Često bih u nekim nedoumicama, zatvorila oči i u mislima zapitala Mohanđija kako da postupim. Uvek sam dobijala odgovore koji su bili usmereni ka ljubavi i miru, a nedoumice su rešavane u najkraćem roku… Sada kad razmišljam, nedoumica više i nemam. Prihvatam život ovde i sada, takav kakav jeste. Ne opirem se promenama, niti teškim situacijama. Shvatam da su to iskustva koja su nam data i moramo ih proživeti kako bismo iz njih nešto naučili.

5e934f5a-d31d-4f35-bff8-990a53b83fcf

U maju 2017. godine na Bosanskim piramidama, inicirana sam u Kriju svesnosti. Tek tu nastaju velike promene. Vibracijski skok me je zamalo koštao rasturanja porodice. Nikako nisam mogla da komuniciram sa svojim mužem. Kao da smo pričali drugim jezikom. Potpuno nerazumevanje. On je ostao na nižoj vibraciji, dok sam ja skočila visoko. Kao da sam stavljena na test. Pomislila sam da prestanem sa krijom, da sačuvam porodicu, ali glas Mohanđija mi je govorio: “Samo voli svoga muža i sve će biti u redu.” Tako je i bilo, a tako je i danas. Sve one trzavice koje smo nekada imali, jednostavno su nestale. Ne kačim se više za neke sitnice koje je sam um izmišljao i na taj način gradio blokade slobodnom protoku ljubavi. Shvatam da je sve prolazno, svaka situacija i problem, samo je ljubav večna. Bezuslovna ljubav…

Najveći benefit koji sam stekla od kad je Mohanđi u mom životu jeste to što sam se oslobodila ogromnog balasta u vidu ljudi čije mi društvo ne prija. Nekada sam se bojala da budem sama, družila sam se sa bilo kim, samo da nisam sama. Srećom, otpali su, ostali su na niskoj vibraciji, ne razumemo se, ne pričamo istim jezikom. Danas obožavam svoju samoću, svoj unutrašnji mir, povezanost sa svojom dušom, povezanost sa prirodom, povezanost sa Mohanđijem, povezanost sa Bogom…

Beskrajno sam zahvalna na lepoti življenja koja su mi donela učenja mog dragog Gurua.

Hvala, do neba hvala!!!

Nataša Stijaković

Lektorisala: Jelena Fassbender
Uredila: Staša Mišić

Izjava o isključenju od odgovornosti:

Gledišta, mišljenja i stavovi iskazani od strane autora i onih koji pišu komentare na ovim blogovima pripadaju isključivo njima, i ne reflektuju nužno gledišta, mišljenja ili stavove Mohanđija, Mohanđi Fondacije, njenih članova, zaposlenih ili bilo kog pojedinca ili lica koji je u vezi sa Mohanđijem, Mohanđi Fondacijom ili bilo kojom Mohanđi organizacijom. Ne možemo stajati iza tačnosti, potpunosti, blagovremenosti, prikladnosti ili valjanosti bilo koje informacije koju je predstavio individualni autor ili komentator na našem blogu, i ne snosimo odgovornost za bilo kakve greške, propuste ili zakašnjenja ove informacije ili bilo kakve gubitke, povrede ili štete nastale njenom objavom ili upotrebom, prema autoru ili bilo kojoj drugoj strani.

Zadržavamo pravo da obrišemo, korigujemo ili na bilo koji način izmenimo tekstove ili komentare na blogu,ukoliko isti kontrolišemo, ako po svom ličnom saznanju, smatramo da su nejasni, uvredljivi, pogrdni, preteći, u sukobu sa zaštitnim propisanim pravilima, autorskim pravima ili drugim zakonima, ukoliko su izričito komercijalne prirode, ili na drugi način neprihvatljivi.

Podelite ovu objavu

X