POZIV na RITRIT na Borsko jezero

Autor: Milan Bjelaković

IMG_6777

Podijelio bih sa vama jedno iskustvo koje nije bilo na fizičkoj razini:

U tom iskustvu bio sam u kući i spremao se da krenem za Srbiju na Ritrit sa Mohanđijem. Svi smo ušli u auto i taman smo trebali krenuti, međutim, ja sam se sjetio da sam zaboravio krija karticu i brzo sam otrčao nazad po nju, iako smo već davno trebali krenuti. Ušao sam u kuću, uzeo krija karticu i vidio sam majku kako spava u jednoj kući, a u drugoj neka osoba čuva psa.

Krenuo sam prema autu gdje su me svi čekali, međutim, upao sam u neko crno blato i borio sam se. Ipak sam uspio ući u auto. Stigli smo na autobus, ali ja sam bio jako nervozan.

Mohanđi je sjeo kraj mene i rekao mi da naslonim glavu na Njegova koljena. To sam i napravio i u trenu sam osjetio veliku lakoću i počelo me je vući prema vrhu glave i izašao sam skroz iz tijela. Rekao mi je: “Sad se samo spoji sa mnom.” To sam i uradio, a zatim sam se našao negdje u nekom prostoru zajedno sa Njim. Osjetio sam da me neko doziva unutar autobusa i okrenuo sam se. Mohanđi je uzvikao: “Ne, sad se moramo vratiti!” I onda mi je objasnio da nikad ne trebamo obraćati pažnju kad smo izvan tijela, inače nas to odmah vrati nazad. Tako se i desilo, vratio sam se nazad, ovaj put lakšeg osjećaja u glavi. Ubrzo smo stigli na Ritrit.

Za mene, osim još jednog iskustva, ovo je poziv da dođem na Borsko jezero.

Hvala Mohanđiju i svim Majstorima koji su stalno uz mene i pomažu mi. NAMASTE ❤

Lektorisala: Jelena Tubica i Ana Raos
Uredila: Staša Mišić

Izjava o isključenju od odgovornosti:

Gledišta, mišljenja i stavovi iskazani od strane autora i onih koji pišu komentare na ovim blogovima pripadaju isključivo njima, i ne reflektuju nužno gledišta, mišljenja ili stavove Mohanđija, Mohanđi Fondacije, njenih članova, zaposlenih ili bilo kog pojedinca ili lica koji je u vezi sa Mohanđijem, Mohanđi Fondacijom ili bilo kojom Mohanđi organizacijom. Ne možemo stajati iza tačnosti, potpunosti, blagovremenosti, prikladnosti ili valjanosti bilo koje informacije koju je predstavio individualni autor ili komentator na našem blogu, i ne snosimo odgovornost za bilo kakve greške, propuste ili zakašnjenja ove informacije ili bilo kakve gubitke, povrede ili štete nastale njenom objavom ili upotrebom, prema autoru ili bilo kojoj drugoj strani.

Zadržavamo pravo da obrišemo, korigujemo ili na bilo koji način izmenimo tekstove ili komentare na blogu,ukoliko isti kontrolišemo, ako po svom ličnom saznanju, smatramo da su nejasni, uvredljivi, pogrdni, preteći, u sukobu sa zaštitnim propisanim pravilima, autorskim pravima ili drugim zakonima, ukoliko su izričito komercijalne prirode, ili na drugi način neprihvatljivi.

 

Podelite ovu objavu

X