Kako iskoristiti pomračenje Sunca za uzdizanje svesti

solar-eclipse

Želeli bismo da podelimo savete Bramariši Mohanđija o tome kako najbolje iskoristiti pomračenje Sunca za pročišćenje i duhovni rast:

Ove godine potpuno pomračenje Sunca desiće se 21. avgusta, 2017. Biće vidljivo u Americi, Kanadi i nekim drugim zemljama.

solar-eclipse-2017-accuweather-brightspotcdn-com

Pomračenje pojačava sadhanu (duhovnu praksu), tako da predlažem sledeće:

A. Uzimajte hranu jedan ili dva sata pre početka pomračenja.

B. Za vreme pomračenja hranu nemojte kuvati i čuvati za kasnije. Brže se kvari.

C. Hranu kuvajte sat vremena posle potpunog pomračenja. Ne konzumirajte nikakvu hranu od ranije, kuvanu ili sačuvanu. Za vreme pomračenja, čak i hrana unutar našeg tela mnogo brže se kvari. Pomračenje pojačava propadanje svega, uključujući i naše telo.

D. Ispevavajte mantre. Idealne su Ganeša i Guru mantre koje deluju kao štit. Jednom izgovorena mantra se može računati kao 1000 puta izgovorena mantra za vreme pomračenja. Efekat je 1000 puta veći. Zato, za vreme celog perioda pomračenja izbegavajte hranu i vodu, upalite lampu ispred idola ili slike gurua i bogova i mantrajte neprestano, koncentrišući se na srčanu čakru. To će izazavati 1000 puta veći efekat po jednom mantranju.

E. Ako možete, ovo je takođe dobar dan za služenje i dobrotvorni rad pre ili posle pomračenja. Nikome ne služite hranu za vreme pomračenja, to se smatra grehom. Hranu možete služiti pre ili posle kako je ranije pomenuto. Ovo će takođe imati uvećan efekat.

Želim vam svima sreću, mir i bezuslovnu ljubav.

<3 M <3

Originalni tekst možete pročitati ovde.

Prevela: Staša Mišić

Lektura: Jelena Fassbender

 

Podelite ovu objavu

X