Samo se PREDAJTE – Iskustvo učesnika ritrita u Velikoj Britaniji

London 1

Prošle godine u oktobru učestvovala sam na Skandavale seminaru u Gilvel parku (engl. Gilwell Park). To mi je bio prvi put da učestvujem na Skanadavale seminaru. Na tom seminaru Svami Bramananda (Swami Brahmananada) je pričao o Mohanđiju. Ali, sve to vreme ja ništa nisam znala o tom imenu. Posle seminara sam se vratila kući i izguglala Mohanđijevo ime i počela da čitam svaki njegov blog. Pregledala sam njegovu veb stranicu i iznenada mi je prošla misao da volontiram (uvek sam jako želela da radim nešto kao volonter). Kontaktirala sam menadžment tim i u roku od nedelju dana sam postala deo Mohanđi tima. Krajem novembra 2016. sam osetila da bi trebalo da upoznam Mohanđija, ali sam tada saznala da on jednom godišnje dolazi u Gilvel park, što je bilo još 6, 7 meseci do tada.

U međuvremenu, moj muž je pronašao broj od Viđaj Ramanaidua (Vijay Ramanaidoo), još uvek ne znam kako! A Viđaj Bhai mu je rekao da Mohanđi dolazi u decembru! Što je bilo samo za dve nedelje. Bila sam toliko srećna zbog toga kao i moja ćerka, i jedva smo čekale da se sretnemo s njim. Kad sam fizički videla Mohanđija po prvi put, osetila sam kao da ga veoma dobro poznajem godinama! To je bio čudesan susret.

London 2

Onda sam učestvovala na ritritu u Gilvel parku 2017. Kakvo neverovatno iskustvo! Proces otpuštanja, povezivanje sa Majkom Zemljom, proces čišćenja! U jednom momentu sam osetila da mi je kičma toliko fleksibilna i da kuca kao naše srce (napred – nazad)… Neverovatno! U isto vreme sam osetila Mohanđija i Kali Ma u svom trećem oku, Ajna čakri. Potom mi je Devi Mohan rekla da Mohanđi puno radi radi kroz kičmu, što je i radio. Zato, predajte se Guruu i ON je uvek tu da vam da u izobilju, samo se PREDAJTE. U jednom momentu dok sam meditirala, osetila sam kao da sam se stopila sa svojim mužem! Dva fizička tela ali jedna Duša… Ovo zaista ne mogu opisati u detalje, bio je jedinstven osećaj.

Dakle, Mohanđi je stvarno sa mnom sve vreme, ali je samo potrebno da se predam da to osetim, to je sve. Samo se PREDAJTE 

Za moju porodicu, agenda ovog života je da bezuslovno volimo, nema očekivanja, potpuno prihvatanje, raditi Sevu (dobrovoljni rad), sadhana i duhovna praksa, jer je to jedina stvarnost. Namah Shivay!

Preuzeto sa Facebook stranice Mohanji UK.

Prevela: Staša Mišić

Podelite ovu objavu

X