Tiho vođstvo

 Napisao: Tino Macanović

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_Kl5KnDNRgk]

Evo, vis-a-vie ovog videa, mogu reći da sam imao sličnu situaciju upravo sad. Poslednja dva tri dana, moja konekcija sa Mohanđijem, bila je nevjerovatna. Doslovce sam dobijao odgovore na stotine pitanja i jako puno toga se očistilo iz mene. Čak me je postalo strah zašto je najednom tako jaka konekcija! Danas sam dobio i upute da meditiram i da slušam Šiva Kavačam. Nisam znao čemu sve to odjednom.

Ali prije sat vremena bio sam u situaciji u kojoj su se dva člana obitelji našla zajedno i pošto imaju jako gadnu karmu, sve što se godinama držalo, izletilo je na površinu, kao voda iz proključalog lonca. Bilo je vike i skrike.Ja sam bio u savršeno mirnom stanju i isijavao ljubav. Bilo bi bolje reći da je Mohanđi kroz mene isijavao ljubav, ja sam samo bio otvoren, nakon 3 dana pripreme 😀 😀 .

Nakon svih izgovorenih riječi, u prostoru se počeo osjećati mir. Duboki istiniti mir i bezuvjetna ljubav. Bila je tako stvarna, da se mogla rezati nožem. 😀
Sad, dok ovo pišem, osjećam mir, radost i ljubav i zahvalan sam na toj pripremi koju sam dobio znajući da je imala puno dublji učinak nego što bi čovjek sam svojim snagama uspio da napravi. Situacija je mogla završiti katastrofalno, bio je pravi rat i nisu se birale riječi.
Na kraju cijele priče nitko se nije osjećao ni uvrijeđeno ni povrijeđeno!???

Mohanđi je opet imao svoje prste u cijeloj priči, a meni se osmijeh ne skida sa lica. 😀 😀 😀
Ponavljam, situacija bi ispala katastrofalna da Mohanova vibracija nije bila prisutna u prostoru. Poznavajući svoju familiju, ovo je veliko čudo, vjerujte mi.

Ponizno vaš, Tino

Podelite ovu objavu

X