Oslobođenje

Ko se bavi sobom, fizičkim zdravljem, psihom, mora da se bavi i duhovnošću i povezanošću sa sobom. Od srca preporučujem svima da probaju Mai-Tri.

Autor: Aleksandra Matković

Lektorisala: Ivana Džunić

Dragi moji,

Pišem vam sa velikom radošću i uzbuđenjem jer želim da sa svima Vama podelim iskustvo Mai – Tri metode.

U proteklih godinu i po dana sam ušla u proces promena, prvenstveno sam krenula na psihoterapiju sa svojim mentorom, jer život, koji sam vodila do sada, do svoje 36 godine (sada imam 37 godina), više mi nije odgovaralo. Ulazila sam večito u iste situacije, izbore, probleme u svim mogućim odnosima: roditelji, momci, prijatelji… Jednostavno, život, kao takav, meni je posao pretežak. Ušla sam u proces osvešćenja svega: paradigmi, uverenja, vaspitanja, života obrazaca, koji se ponavljaju, a koji mi izuzetno štete. Negde sam i shvatila da sam visoko senzitivna osoba, pa je meni sve dodatno otežano u životu. U proteklih mesec i po dana, zbog promena, koje sam počela da primenjujem u životu, novih izazova, postavljanje granica, suočavanja, toksičnih ljudi, koje sam izbacila iz života, primetila sam da nisam svoja i da se svakodnevno suočavam sa neopravdanom panikom, strahovima. Sa tim se pojavljuju, naravno, i zdravstveni problemi.

Inače sam osoba koja ima od malena problema sa sinusima, migrenama, i neretko, probleme sa stomakom, nervozna creva i sl. Sa svom tom panikom i strahovima, sve se pojačalo i znatno počelo da utiče na moj svakodnevan život: nespavanje, tahikardija srca, malaksalost, premotivnost, preuzbeđenje. U ponedeljak, 10. juna, situacij je dostigla svoj maksimum. To je dan kad nisam otišla na posao i kada mi je pozlilo. Celu noć nisam spavala jer sam mislila da ću da umrem. Ali bukvalno je bilo tako. Srce, panika, stezanje srca, malaksalost, tahikardija, magla, suze plakanje… Odlazila sam kod lekara svakodnevno. Dok sam ležala tako mrtva, shvatila sam da nema veze za zdravstvenim stanjem, i da će malo ko da mi pomogne (farmakomafija, ludilo mozda, psihići, lekići)  već da je viša sila u pitanju, samo sam pomislila na Stašu i na čakre. Istog momenta sam joj poslala poruku i pitala da li je kući i da li može da mi pomogne. Za pola sata smo započele tretman Mai-Tri na daljinu. Legla sam. Srce je tuklo. Ubrzo mi se brk sam nasmejao i počelo je. Osetila sam dva velika komešanja u stomaku.

Dve velike energije, kao oluje su se pokrenule i počelo je da izlazi iz mene. Kakvo iskustvo! Neopisivo! Prepustila sam se i verovala sam. Znala sam da radim nešto fenomenalno za sebe.

Posle pola sata i završetka tretmana, Staša mi se javila i izrekla svoj sud. Plakala sam sve vreme dok mi je pričala i sve je bilo tako. Bezuslovno sam sve poverovala, a tako je i bilo zaista. Bila sam iscrpljena, ali mirna, i mnogo sam se bolje osećala. Posle toga sam osetila veliko olakšanje, belinu, čistinu i bistrinu u mozgu i srcu. Konačno, posle mesec dana sam se osećala dobro. Smisleno. Sve je postalo jasno. Par dana od tretmana je prošlo. Bolje spavam. Srce se smirilo. Magle nema. Svakodnevno radim meditaciju kada ustanem ujutru, i to sa radošću. Počela sam da radim Tibetance i vežbe, isto tako sa radošću i sa lakoćom. Osećaj je neopisiv. Za sada smo odradilli tri dana vezano tretman Mai –Tri. Od srca preporučujem svima da probaju. Ko se bavi sobom, fizičkim zdravljem, psihom, mora da se bavi i duhovnošću i povezanošću sa sobom. Posvećujem sebi sada više pažnje i ozbiljno ću se pozabaviti ovim domenom energija, duhovnosti, molitve, meditacije, vežbi jer je to nešto što je meni neophodno, leči mene i moju dušu. Dostavljam vam i slike, da vidite mene, dan kad mi je pozlilo i slika posle svega jednog dana. Kao što možete videti po slikama, razlike su ogromne. Namerno sam Vam slikala prirodna izdanja i spontane slike, bez nameštanja, da vidite oči.

Neizmernu zahvalnost dugujem Staši. Ona je pre svega moja komšinica i sada i znam zašto nas je Univerzum spojio. Sa razlogom je tu. Ona je moja zvezda vodilja. Veliko hvala Staši. Život mi je spasila. A, veliko hvala i Mohanđiju, jer da nema njega, ne bi bilo nje, pa samim tim, ni mene.

Veliko hvala divni ljudi. Želim vam sve najdivnije na ovome svetu. Blagosloveni mi bili jer ste čudotvorci.

Svoja iskustva sa Mohanđijem možete poslati na iskustva@mohanji.org

Izjava o isključenju od odgovornosti:

Gledišta, mišljenja i stavovi iskazani od strane autora i onih koji pišu komentare na ovim blogovima pripadaju isključivo njima, i ne reflektuju nužno gledišta, mišljenja ili stavove Mohanđija, Mohanđi Fondacije, njenih članova, zaposlenih ili bilo kog pojedinca ili lica koji je u vezi sa Mohanđijem, Mohanđi Fondacijom ili bilo kojom Mohanđi organizacijom. Ne možemo stajati iza tačnosti, potpunosti, blagovremenosti, prikladnosti ili valjanosti bilo koje informacije koju je predstavio individualni autor ili komentator na našem blogu, i ne snosimo odgovornost za bilo kakve greške, propuste ili zakašnjenja ove informacije ili bilo kakve gubitke, povrede ili štete nastale njenom objavom ili upotrebom, prema autoru ili bilo kojoj drugoj strani.

Zadržavamo pravo da obrišemo, korigujemo ili na bilo koji način izmenimo tekstove ili komentare na blogu,ukoliko isti kontrolišemo, ako po svom ličnom saznanju, smatramo da su nejasni, uvredljivi, pogrdni, preteći, u sukobu sa zaštitnim propisanim pravilima, autorskim pravima ili drugim zakonima, ukoliko su izričito komercijalne prirode, ili na drugi način neprihvatljivi.

Podelite ovu objavu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X