U susret programu Osnaži se 5.2 s Mohanđijem

Pridružite se radionici "Pronađi stabilnost unutar sebe" u Mohanđi centru mira u Obrenovcu, 14. aprila od 9 do 12 časova.

Datum: 14. mart 2024.
Vreme: 9 -12 h
Mesto: Mohanđi centar mira, Obrenovac
Kotizacija za učešće: 1500 dinara

U ovom brzom i promenljivom svetu, ponekad je lako izgubiti tlo pod nogama. Ali, čak i kada je sve oko nas turbulentno i nepredvidivo, postoji jedno sigurno utočište unutar nas samih – naše unutrašnje jezgro stabilnosti. To je deo nas koji je večan, neuništiv i uvek prisutan. Ne morate putovati daleko da biste ga pronašli, niti trošiti sate na istraživanje. Sve što treba da uradite je da se povežete sa sobom.

Pridružite nam se na radionici “Pronađi stabilnost unutar sebe”, koja se bazira na originalnom Mohanđijevom programu Osnaži se. Održaće se u Mohanđi centru mira u Obrenovcu, 14. aprila od 9 do 12 časova. Pod vođstvom Mohanđi ačarija Olivere Miškić i Sanje Stanković, istražićemo kako da se povežemo sa svojom unutrašnjom stabilnošću i ojačamo je. Jednostavna je stvar – ne morate nigde da se krećete, ne morate ništa da istražujete. Samo treba da se povežete sa svojom unutrašnjom osnovom. Dođite i otkrijte svoju unutrašnju snagu sa nama!

Podaci za uplatu:
Primalac: Udruženje Mohanđi Srbija
Desanke Maksimović 3
21000 Novi Sad
Račun: 160-454477-77 (Banca intesa)
Svrha uplate: Kotizacija za Pronađi stabilnost unutar sebe
Iznos: 1.500 RSD

Napomena: Prijave su obavezne na telefon 069 1878651. U cenu nisu uključeni prevoz i hrana. Moguće je naručiti vegansku hranu, ali je potrebno da napišete u sms poruci prilikom prijave.  

Program Osnaži se 5, održaće se uživo i onlajn sa Mohanđijem u našem centru mira u Obrenovcu u maju (16-25. maj) a pravo na učešće ostvaruju oni koji su prošli Osnaži se 1-4 ili pregledali ove programe koji se mogu kupiti onlajn OVDE.

Podelite ovu objavu

X