U Svesti Majstora

Visoka vibracija kojoj sam se prepustila u potpunosti je očigledno uspela da uradi svoje i postavila me energetski na jednu stepenicu više.

Autor: Tea Reić

Lektorisala: Ivanka Džunić
Uredila: Jelena Tubica

Za svoj rođendan sam osetila želju da budem u Mohanđi centru mira u Obrenovcu.


Do tada sam puno puta boravila u tom prelepom ambijentu prirode i gurua. Divna energija mira u meni je stvarala mir i osećala sam se stabilno.

Međutim, totalno drugačije iskustvo sam imala kada sam, za svoj rođendan, par dana boravila u centru. Tek sam tada osvestila da je centar jedno veliko domaćinstvo na čijem održavanju je angažovano više ljudi svakodnevno. Osetila sam zahvalnost za sve te ljude i uključila sam se u svakodnevnim aktivnostima koliko sam mogla.

Boraveći duže tamo, mala sam utisak kao da sam zakoračila u neku novu dimenziju i sve se dešavalo intenzivno i ubrzano.

Osetila sam kao da se dešava neko dekodiranje karmičkih programa na izuzetno dubokom nivou. Taj osećaj je teško opisati, ali je bio kao da sam letela na oblacima po nekoj magli.
Iskusila sam i to da mi je svaka misao bila deset puta jača nego inače tako da su ,,nečiste” misli znale da me povuku energetski nadole. Zapravo, bilo koja misao, koja nije dolazila od srca i čistote, delovala je kao teret od milion kila. Iako su te misli meni ,,noramalne”, tamo su odjednom dobile težinu koja je za mene bila neizdrživa tako da sam ,,morala” da ih odbacim.
Visoka vibracija kojoj sam se prepustila u potpunosti je očigledno uspela da uradi svoje i postavila me energetski na jednu stepenicu više.
Nešto magično I meni nevidljvo desilo se tada, to znam. Iako nisam sigurna tačno šta je, trudim se da što je više moguće budem zahvalana Mohanđiju i Širdi Babi kao i ostalim guruima iz Tradicije na svemu što tiho, ali moćno, rade na nama.

Hvala i divnim ljudima u centru koji su ulepšali dane mog boravka. Sa njima mi je sve bilo i lakše i lepše. 

Svoja iskustva sa Mohanđijem možete poslati na iskustva@mohanji.org

Izjava o isključenju od odgovornosti:

Gledišta, mišljenja i stavovi iskazani od strane autora i onih koji pišu komentare na ovim blogovima pripadaju isključivo njima, i ne reflektuju nužno gledišta, mišljenja ili stavove Mohanđija, Mohanđi Fondacije, njenih članova, zaposlenih ili bilo kog pojedinca ili lica koji je u vezi sa Mohanđijem, Mohanđi Fondacijom ili bilo kojom Mohanđi organizacijom. Ne možemo stajati iza tačnosti, potpunosti, blagovremenosti, prikladnosti ili valjanosti bilo koje informacije koju je predstavio individualni autor ili komentator na našem blogu, i ne snosimo odgovornost za bilo kakve greške, propuste ili zakašnjenja ove informacije ili bilo kakve gubitke, povrede ili štete nastale njenom objavom ili upotrebom, prema autoru ili bilo kojoj drugoj strani.

Zadržavamo pravo da obrišemo, korigujemo ili na bilo koji način izmenimo tekstove ili komentare na blogu,ukoliko isti kontrolišemo, ako po svom ličnom saznanju, smatramo da su nejasni, uvredljivi, pogrdni, preteći, u sukobu sa zaštitnim propisanim pravilima, autorskim pravima ili drugim zakonima, ukoliko su izričito komercijalne prirode, ili na drugi način neprihvatljivi.

Podelite ovu objavu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X