Krija trening – onlajn

Pozivamo vas na poslednji onlajn Krija trening koji će se održati u nedelju 28.1.2024. na našem jeziku od 9h do 14h.

Šta je Krija svesti?

Krija svesti je napredna tehnika duhovne prakse, to je životni stil!

Praktikujući kriju, prolazimo kroz život. Ako uradimo stotinu krija, proživeli smo stotinu života, a karma sa kojom smo došli u ovaj život se ubrzano „troši“, spaljuje i nestaje. 
Ako se svakodnevno praktikuje sa posvećenošću, verom i istrajnošću, krija nas utemeljuje u našoj pravoj prirodi – tišini.

Kome je trening namenjen?

Mogućnost prisustvovanja treningu imaju:

  • oni koji su dobili pozitivan odgovor na poslatu aplikaciju za trening (biće i mejlom obavešteni o detaljima u narednim danima, a sada je potrebna dodatna prijava da će prisustvovati treningu u ovom terminu slanjem mejla na krijabalkan@mohanji.org za Srbiju i Crnu Goru, za Hrvatsku i Sloveniju kriyacroatia@gmail.com, za Makedoniju kriyamakedonija@gmail.com, za Bosnu i Hercegovinu kriyabih@gmail.com).
  • osobe koje su inicirane u Kriju svesti i/ili su ranije prisustvovale treningu, a žele da se podsete i obnove znanje i tehniku u predivnoj energiji, potrebno je da se prijave krija koordinatorima u svom regionu. Za Srbiju i Crnu Goru na krijabalkan@mohanji.org, za Hrvatsku i Sloveniju na kriyacroatia@gmail.com, za Makedoniju na kriyamakedonija@gmail.com, za Bosnu i Hercegovinu na kriyabih@gmail.com.

Ukoliko neko želi da praktikuje kriju, a nije se do sada prijavio, može da iskoristi ovu priliku, upozna se sa tehnikom i aplicira OVDE do  24.1.2024. do 12 h kako bi odgovor stigao pre početka treninga.

Svi koji su ispunili uslove za trening, biće kontaktirani mejlom.

NAPOMENA:

  • Ovo je poslednji trening preko Zoom platforme, te iskoristite priliku da iz svog doma prisustvujete treningu.

Za sva pitanja, možete se obratiti isključivo putem mejla na:

krijabalkan@mohanji.org za Srbiju i Crnu Goru
kriyacroatia@gmail.com za Hrvatsku i Sloveniju
kriyamakedonija@gmail.com za Makedoniju
kriyabih@gmail.com za Bosnu i Hercegovinu

Podelite ovu objavu

X