Neka saosećanje i dobra dela spajaju ljude

Ova akcija naših volontera je podsetnik da svako od nas može da uradi dobro delo, sa puno ljubavi i saosećanja

Naši volonteri ACT Fondacije i Mohanđi centra mira u Obrenovcu, u četvrtak, 7. decembra, posetili su Zorana koji živi nedaleko od Centra i donirali 15kg veganske hrane kao i 3kg hrane za sedam pasa o kojima brine.
 
Ovo je bila brza zajednička akcija volontera nakon poziva da se odmah pomogne našem komšiji. Zoran živi bez materijalnih primanja, u obrenovačkom izletištu, bez struje i osnovnih uslova za život. Ljudi dobre volje i velikog srca su se organizovali i obezbedili su za Zorana ono što je bilo najneophodnije kada se uselio u ovaj privremeni smeštaj – šporet na drva koji koristi za kuvanje, a delimično je urađena i izolacija kuće u kojoj živi. Sada, u ovim hladnim danima, oskudevao je danima u hrani za sebe i svoje pse.
 
Inspirisani Mohanđijevim učenjima, volonteri Mohanđi centra mira i ACT Fondacije, vođeni vrednostima čistote, saosećanja, nenasilja i bezuslovne ljubavi, organizovali su se i dostavili Zoranu sve što mu je u neophodno u narednim danima. Volontere je najviše inspirisalo i obradovalo što je Zoran pored svih okolnosti u kojima se nalazi, divan i izuzetno ljubazan i što ih je srdačno primio svoj skromni dom.
 
Ova akcija naših volontera je podsetnik da svako od nas može da uradi dobro delo, sa puno ljubavi i saosećanja i tako na najbolji način bude u službi stvaranja boljeg sveta za sve nas.
 
Ukoliko želite da pomognete Zoranu, možete da uplatite novac za hranu i završetak izloacije kuće u kojoj živi (nedostaju 2 bale stirpora ili stirodura da se završi izolacija) na račun:
Fondacija ACT FOUNDATION
Desanke Maksimović 3, Novi Sad
Žiro-račun: 165-29869-66
Svrha uplate: donacija za Zorana
Za uplate na PayPal iz inostranstva: act.fondacija@gmail.com
 
Zoran bi mogao obavlja poslove noćnog ćuvanja objekata, tako da je svaka pomoć u pronalasku posla za njega više nego dobrodošla.
 
Za sve informacije možete da nam pišete na mejl act.fondacija@gmail.com

Podelite ovu objavu

X