U Mohanđi centru u Obrenovcu održan program za decu

Klub ranoranilaca za decu Balkan u saradnji sa Himalajskom školom tradicionalne joge organizovali su jedinstven program za osnaživanje dece.

U nedelju 19. novembra 2023, po prvi put u Mohanđi cetru mira u Obrenovcu održan je program za decu. 
 
Klub ranoranilaca za decu Balkan u saradnji sa Himalajskom školom tradicionalne joge organizovali su jedinstven program za osnaživanje dece. Radionicu su vodile, Sanja Stanković, Ana Roknić i Staša Mišić.
 
Proveli smo divan dan na programu ‘Avantura osnaživanja: Upoznaj svoje supermoći’! Jutro je počelo jogom i Mohanđijevom meditacijom za decu pod nazivom ‘Sloboda’, čime je postavljen pozitivan ton za ceo dan.
 
Nakon toga, uživanje je nastavljeno napolju na suncu uz ukusni veganski ručak koji nas je sve osvežio i napunio energijom za predstojeće izazove i zadatke.
 
Najzanimljiviji deo dana bio je interaktivna radionica pod nazivom ‘Putovanje kroz telo’. Kroz poučnu priču putovali smo kroz naše organe, i ne samo da smo naučili zašto je svaki deo našeg tela važan, već smo takođe zaključili koliko je jedinstvenost, udruživanje i važnost svakog od nas slična dinamici unutar našeg tela, gde svaki organ ima svoju posebnu ulogu.
 
Nakon malo fizičke aktivnosti i voćne užine u dvorištu, nastavili smo sa radionicom otkrivanja naših supermoći. Učili smo kako da prepoznamo svoje talente i jedinstvene sposobnosti koje čine svakog od nas posebnim.
 
Kao šlag na tortu, završili smo dan uz Svesno plesanje, gde smo se slobodno izrazili kroz ples i povezali sa svojom unutrašnjom energijom.
 
Deca su na kraju dobila pohvalnice za učešće i uspešno završen program 
 
Hvala svim učesnicima što su bili deo ove neverovatne avanture osnaživanja!

Podelite ovu objavu

X