Avantura osnaživanja: Upoznaj svoje supermoći!

Dobro došli u jedinstvenu avanturu osnaživanja dece uzrasta 7-12 godina, 19. novembra 2023, 11-16h, u Mohanđi centru mira u Obrenovcu!

Dobro došli u jedinstvenu avanturu osnaživanja dece uzrasta 7-12 godina!

Kluba ranoranilaca za decu Balkan u saradnji sa Himalajskom školim tradicionalne joge je sa puno pažnje kreirao program kako bi podržao razvoj vaše dece na fizičkom, emocionalnom i duhovnom nivou. Program će se održati 19. novembra 2023, 11-16h, u Mohanđi centru mira u Obrenovcu.

Otkrijte svoje supermoći i razvijte se
 

Cilj programa je da pomogne deci da otkriju svoje supermoći, razviju samosvest, samopoštovanje i kreativnost. Kroz jogu, meditaciju, interaktivne vežbe i inspirativne priče, deca će naučiti kako da povežu svoj um i telo, razumeju značaj emocionalne inteligencije i prihvate svoju jedinstvenost.

Deca u pokretu: Jogom i meditacijom ka slobodi.


Ovaj deo programa obuhvata prilagođene jogijske vežbe posebno osmišljene za decu kako bi se osnažili, povezali um i telo, kao i  desetominutnu meditaciju koja vodi ka osećaju unutrašnje slobode.

Telo, emocije, priča: Putovanje kroz telo


Deca će otkriti kako svaki organ igra ključnu ulogu u našem telu, baš kao i svako od nas u ovom svetu. Cilj ove interaktivne radionice je pomoći deci da otkriju svoju jedinstvenost i bolje razumeju svoj emocionalni i fizički svet.

Otkrijte talente vašeg heroja


U vežbi će deca identifikovati svoje talente i strasti kako bi osnažila svoju samosvest i naučila kako da koriste svoje jedinstvene supermoći za budućnost.

Svesno plesanje


Ova aktivnost će ih inspirisati da se slobodno izraze kroz ples te osnaže svoje telo i um. Uz pokret u ritmu muzike fokus će biti na osvešćivanju sedam posebnih energetskih zona unutar sebe.

Veganska užina i ručak


Tokom jednodnevnog programa koji traje šest sati, obezbeđena su dva veganska obroka: ručak i voćna užina.

Napomena: Ukoliko je vaše dete alergično na određene sastojke, obavestite organizatore programa.

Voditeljke programa:

Staša Mišić

Staša je sertifikovani instruktor Himalajske škole tradicionalne joge, i autor raznovrsnih programa za decu, za podršku njihovom fizičkom, emocionalnom i duhovnom rastu.

Sanja Stanković

Sanja je sertifikovani trener emocionalne inteligencije i psihoterapeut u edukaciji. Sanja se posvećuje osnaživanju dece kroz razvoj samosvesti, samopoštovanja i emocionalne pismenosti.

Ana Roknić

Ana je diplomirani defektolog i Montesori vaspitač. Ana organzuje i vodi radionice u cilju obrazovanja i podrške dece različitog uzrasta usmerene ka postizanju njihovog punog potencijala.

Kotizacija za učešće 3000 dinara.

Prijave na deca@klubranoranilaca.rs ili +381649292997

Neka vaši mali heroji krenu na ovo nezaboravno putovanje samootkrića!

Podelite ovu objavu

X