Pitru Pakša

Pitru Pakša je divna prilika da smanjimo porodičnu karmu i poboljšamo protok energije u našim životima.

VREME DA SE SETIMO NAŠIH PREDAKA I ODAMO IM POČAST

Pitru Pakša (od 29. septembra do 14. oktobra) je divna prilika da smanjimo porodičnu  karmu i poboljšamo protok energije u našim životima. To je izuzetan period od 16 dana da izrazimo zahvalnost našim precima izvodeći svete predačke rituale i anadan (donaciju hrane).

To obezbeđuje spasenje našim dragim preminulima i čisti im put za napredak ka višim sferama. Za uzvrat primamo obilje njihovih blagoslova  koji otklanjaju blokade i smanjuju teški teret porodične karme. Često, blokirani napredak je znak blokada u našoj porodici što utiče na svaku oblast našeg života. Tako dobijamo pokretačku silu u našim odnosima, karijeri, obilju, potomcima i svakom drugom aspektu života.

KORISTI

ČIŠĆENJE

Čisti blokade  i otvara ka obilju, odnosima, karijeri, zdravlju i blagostanju

BLAGOSLOVI

Dobijate blagoslove za uspeh i napredak za sebe, decu i buduće generacije

SPASENJE

Spasenje za naše pretke čisti put za njihov napredak ka višim sferama.

ŠTA NUDIMO

ANADAN (DONACIJA HRANE)

Tokom ovog perioda, Ammucare, pod nazivom ACT4Hunger, izvodi anadan za svece i ugrožene ljude u sledećim moćnim duhovnim centrima (Haridvor, Rišikeš, Varanasi, Širdi, Šri Sailam, Gokarna, Tiruvanamalai, Gangapur, Ganešpuri). Gde god je to moguće uzećemo hranu koju su blagoslovili sveštenici sa sankalpam (namerom) za blagostanje donatora.

RITUALI

Rituali za pretke ( shraadh ceremonija), koriste specifične mantre i ponudu, što, po biblijskom nalogu, može da izvodi sveštenik u vaše ime, na sledećim lokacijama – Gokarna, Puri, Kaši, Prajagraj i Gaja.

Gokarna (108 evra)
Gokarna (nazvana Kaši juga) je jedino mesto na svetu sa živim aspektima (atmalinga) Gospoda Šive, koje je posvetio  sam  Gospod Ganpati.

Varanasi (170 evra)
Ovo je jedan od najsvetijih gradova koje treba da poseti svaki Hindus barem jednom u životu. Smatra se da tu boravi Šiva.

Prajagraj ( 108 evra)
Sveto ušće tri reke ( Gang, Jamuna i Sarasvati ) je mesto glavnog Kumb Mela, duhovnog okupljanja koje je najmoćnije na svetu.

Gaja ( 150 evra )
Mesto gde je Buda dobio prosvetljenje je sedište Gospoda Višnu i tu su sveta stopala. Smatra se da je tu njegova milost.

Puri ( 150 evra)
 Mesto poznatog i moćnog Gospoda Jaganate, važna lokacija na „ putu Krišninog hodočašća“ i smatra se da je Moksha Dham ( mesto oslobođenja)

Žašto bi neko trebalo to da radi ?

Svete ceremonije I donacija hrane su izrazi zahvalnosti i poštovanja predaka što donosi spasenje umrlim dušama, oslobađa ih bola u nižim astralnim nivoima i čisti im put za napredak ka višim. Za  uzvrat primamo njihove blagoslove što daje pokretačku silu našim odnosima, karijeri, obilju, potomcima i tako dalje.

Često je  blokirani napredak znak blokada u nasleđu i to utiče na svaki aspekat našeg života. Gore pomenuto nas vodi ka odvezivanju od prošlosti- ljudi i situacija. To olakšava porodičnu karmu što se odražava na naš život kao lakoća postojanja. To nas puno pročišćava i postajemo energetski lakši i svetliji što nam pomaže da rastemo, napredujemo i razvijamo se.

Menjamo frekvenciju predačkog nasleđa što menja našu sopstvenu frekvenciju. Oslobađa i nas i njih i tako pomaže našem putu ka slobodi. Vidi se poboljšanje u  našoj stabilnosti i mislima što nam pomaže da prebrodimo svaku oluju. 

Podelite ovu objavu

X