Mohanđi održao govor o nesebičnom služenju u Britanskom parlamentu

Mohanđi je održao govor na temu nesebičnog služenja čovečasntvu (seve), u Britanskom parlamentu, 24. maja 2023.

Humanitarac Mohanđi održao je 24. maja u Britanskom parlamentu očaravajući govor na temu nesebičnog služenja čovečanstvu (seve). Susret su predložili poslanik Bob Blekman i lord Navnit Dolakija, pokrovitelj Hindu foruma Britanije, a on je održan u partnerstvu sa Mohanđi Fondacijom u Velikoj Britaniji i Hindu forumom Britanije (HFB).

Mohanđi je osnivač brojnih platformi koje imaju za cilj služenje čovečanstvu. Među njima su Mohanđi Fondacija, ACT Fondacija, dobrotvorni fond Ammucare u Indiji i globalni projekat sadnje voćki pod nazivom The Fruit Tree Plantation Drive. U Britanski parlament je pozvan da iznese svoje praktično gledište o prednostima nesebičnog služenja i principima svrsishodnog života.

U svom inspirativnom govoru, Mohanđi se dotakao teme pomeranja društva ka virtuelnom svetu i gubitka veza koje su nekada postojale među ljudima, naglašavajući urođenu odgovornost svakog pojedinca da koristi svoje resurse u korist društva. Prisutni su aplauzom nagradili njegove iskrene reči, prožete autentičnošću, relevantnošću i praktičnom mudrošću.

Glavni zaključak susreta bio je poziv da živimo svoje živote autentično i usmerimo ih ka svrsi. Mohanđi je podelio svoje mišljenje da kada osoba postane autentična ličnost, usklađena sa snažnom svrhom, ona u svetu postaje prisustvo kakvo je potrebno društvu.

Mohanđi Fondacija u Velikoj Britaniji zahvaljuje uvaženom poslaniku Bobu Blekmanu, Lordu Navnitu Dolakiji i Hindu forumu Britanije na organizaciji ovog izuzetnog događaja.

Globalno prisustvo Mohanđi Fondacije u deset zemalja sveta svedoči o njenoj misiji služenja svetu.

Podelite ovu objavu

X