Koordinator projekta “United we stand in peace”

Tražimo osobu koja će se pridružiti našem inspirativnom projektu “United we stand in peace”, kao koordinator. Ova uloga je ključna za uspeh našeg projekta koji ima za cilj promovisanje mira i pomirenja na Balkanu. 

Ako ste osoba sa sjajnim organizacijskim sposobnostima i odličnim komunikacijskim veštinama, tražimo baš vas! Potrebni su nam timski igrači koji će se uspešno povezati sa našim spoljnim saradnicima. Ako imate iskustvo u projekt menadžmentu, to je sjajno, ali nije obavezno. Ono što je važno je da delite našu radost i strast prema zaštiti životne sredine, održivosti i miru na Balkanu.

Kao koordinator, vaša uloga će obuhvatati uzbudljive zadatke poput planiranja i realizacije panel događaja posvećenih miru. Takođe, imaćete priliku da organizujete raznovrsne online aktivnosti koje će širiti svest o važnosti međukulturnog dijaloga, pomirenja i zajedništva za postizanje mira i stabilnosti na Balkanu. Ali to nije sve! Jedinstvena prilika čeka vas da zajedno sa timom stvorite Balkansku himnu za mir, simbol naše strasti i posvećenosti jedinstvu i pomirenju. 

Ako ste motivisani, spremni da preuzmete odgovornost i pridružite se našem timu “United we stand in peace”, željno iščekujemo vašu prijavu. Pridružite nam se i zajedno stvorimo pozitivne promene!

Podelite ovu objavu

X