Kajlaš sa Mohanđijem

Kajlaš je krajnje odredište svakog čoveka. To je prebivalište spasenja, konačnog rastakanja. Kajlaš odražava sve što čini život na Zemlji.

Nakon 3 duge godine, čekanju je konačno kraj!

Godina 2023. donosi vrhunsko, hodočašće života – Kajlaš sa Mohanđijem!

SAČUVAJTE DATUME – od 24. jula do 8. avgusta 2023.

“Kajlaš je krajnje odredište svakog čoveka. To je prebivalište spasenja, konačnog rastakanja. Kajlaš odražava sve što čini život na Zemlji. Biti ispunjen, potpun i poništen u konačno biće. Biti jedno sa Šivom! Biti Šiva! Niko nikada ne napušta Kajlaš praznih ruku“ – Mohanđi

Očekuje vas neverovatno, magično hodočašće – sveto kupanje u jezeru Manasarovar u očaravajućem prisustvu planine Kajlaš koja izaziva strahopoštovanje i, po želji, obilazak (spoljna kora) planine Kajlaš uz provođenje vremena ispred nje na povoljni dan punog meseca u Šravanu, hinduističkom mesecu posvećenom povezivanju sa Gospodom Šivom.

Ovde se možete registrovati da izrazite svoje interesovanje.

Više detalja biće objavljeno uskoro.

Šiva zove. Poslušajte njegov poziv na ovo jedinstveno životno iskustvo!

Šta čekate?

Napomena: Mohanđi će se sa grupom susresti u Katmanduu, pružiti sva potrebna uputstva i hodočasnike blagosloviti kada iz Katmandua krenu prema Kajlašu. On će, naravno, sve vreme u svesti biti sa grupom i podržavati učesnike kako bi izvukli maksimum iz ovog jedinstvenog iskustva.

Podelite ovu objavu

X