Održan ačarja program u Vršcu

U nedelju, 5. februara, održan ačarja program "Pronađi unutrašnji balans" i predstavljene Mohanđijeve tehnike u Vršcu 

U nedelju, 5. februara,  Sanja i Monika,  Mohanđi ačarje, održale su program “Pronađi unutrašnji balans” u Vršcu. 

Nakon gledanja videa o Mohanđijevom životu i njegovoj misiji u svetu, a to je dovođenje čovečanstva na nivo ljubavi, dobročinstva, ljubaznosti i nenasilja, Sanja je pričala o aktivnostima Mohanđi udruženja u Srbiji koje organizuje brojne programe, ritritove, koji uključuju različite Mohanđijeve tehnike i procese kao što su: Svesno hodanje, meditacije, joga, mantranje, Svesno plesanje, i brojne druge tehnike čiji je cilj da unaprede psihofizičko blagostanje savremenog čoveka. 

Nakon kratke prezentacije, uplovili smo u kratku 40-minutnu meditaciju Moć čistote, prvu meditaciju koju nam je podario Mohanđi, koja ima snažno pročišćujuće dejstvo, pomažući nam da odbacimo nepotreban teret prošlosti i otvorimo se ka ljubavi i zahvalnosti.

Nakon meditacije, voditeljke programa ponudile su individualne kratke Mai-Tri tretmane zainteresovanim učesnicima. Mai-Tri metod je jedinstveni metod dubinskog čišćenja i harmonizacije u kom se uklanjaju duboko usađene podsvesne blokade, čak i iz najsuptilnijeg sloja našeg postojanja – kauzalnog (uzročnog) tela. 

U prijatnom društvu, podelili smo utiske i razmenili iskustva, i učinili ovo veče zaista posebnim.  Hvala našim dragim volonterima Mirčetu i Ivani na organizaciji!

Veoma smo srećni što se aktivnosti u Vršcu nastavljaju, te vas pozivamo da se pridružite i pozovete vaše prijatelje iz Vršca, na redovne meditacije nedeljom u 19h u prostorijama baletskog studija Royalty!

Podelite ovu objavu

X