Pronađi unutrašnji balans

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na program ličnog rasta i razvoja “Pronađi unutrašnji balans”, zasnovanom na Mohanđijevim tehnikama.

U okviru programa održaćemo:

• Meditaciju Moć čistote
• Kratko predstavljanje Mohanđijevih tehnika i aktivnosti u Srbiji
• Kratke Mai-Tri tretmane energetskog čišćenja i balansiranja

U užurbanom ritmu svakodnevnice, neretko nam nedostaju alati za postizanje unutrašnjeg balansa između autentičnih potreba našeg bića i zahteva naše okoline. Tokom dvočasovnog programa imaćete prilike da se iskustveno upoznate sa Mohanđijevim tehnikama koje doprinose uspostavljanju unutrašnje ravnoteže.

Čućete o aktivnostima Mohanđi udruženja u Srbiji koje organizuje brojne programe, ritritove, koji uključuju različite Mohanđijeve tehnike i procese kao što su: Svesno hodanje, meditacije, Joga, mantranje, Svesno plesanje, i brojne druge tehnike čiji je cilj da unaprede psihofizičko blagostanje savremenog čoveka. 

Nakon kratke prezentacije, uplovićemo u vođenu 40 minutnu meditaciju Moć čistote, koja rasterećuje na različitim nivoima, štiteći nas od potresa i udara svakodnevnog postojanja.

Nakon meditacije, voditeljke programa Monika Nedić i Sanja Stanković, Mohanđi ačarje, ponudiće individualne kratke Mai-tri tretmane zainteresovanim učesnicima. Mai-Tri metod je jedinstveni metod dubinskog čišćenja i harmonizacije u kom se uklanjaju duboko usađene podsvesne blokade, čak i iz najsuptilnijeg sloja našeg postojanja – kauzalnog (uzročnog) tela. 

Učešće u Mai-tri tretmanima je opciono i uz energetsku razmenu u vidu donacije od minimalno 1000 RSD.

Radujemo se susretu sa Vrščanima i srdačno vas čekamo na adresi Stanoja Glavaša 3, lokal baletskog studia Royalty, u nedelju, 5. februara u 19 časova.

Ulaz je na bazi dobrovoljne donacije.

Prijave su obavezne na tel. 062 295 902.

Podelite ovu objavu

X