Jedinstveni doček Nove godine sa Devi Mohan i Lotos bendom!

Svesno zaplešite privlačeći ljubav, radost, obilje i uspeh u godini koja je pred vama. Razveselite svoju dušu.

Svaki dan vašeg života je veliki blagoslov, a svaka nova godina vašeg života je kao slikarsko platno koje tek treba da obojite. Zato je dočekajte veselo, sa zahvalnošću za tu priliku. Nekad i nečim ste to zaslužili.

Jeste li dovoljno otvoreni i spremni da primite tako veliki blagoslov?

Važno je da svaki ciklus, pa tako i svaka nova godina, započne sa dobrom energijom. A šta može bolje pokrenuti tu energiju nego muzika i ples?

Upravo zato smo za vas pripremili

JEDINSTVEN DOČEK NOVE GODINE sa Devi Mohan i Lotos bendom!

Grupa Lotos bend će svojim čarobnim zvucima probuditi želju da vaše telo zapleše u zanosnim ritmovima. Najveća balkanska snaga je u radosti, smehu, veselju i igri. Prirodno nam je da podignemo ruke i otvorimo srce. Uradimo to uz Svesno plesanje sa Devi Mohan, moćnu tehniku, koja dokazuje da za istinsku sreću nije potrebno ništa van nas samih. Izbacite sve emocije koje ste dugo potiskivali, a ne služe za vaše dobro. 

Svesno zaplešite privlačeći ljubav, radost, obilje i uspeh u godini koja je pred vama. Razveselite svoju dušu. Oslobodite se tereta prošlosti i napravite prostor za nove blagoslove. Dopustite sebi da osetite istinsku slobodu svoga bića te tako otvorenog srca, sa radošću prigrlite obilje u godini koja dolazi. Za trenutke predaha u zanosu muzike i plesa, za osveženje smo pripremili vegansko posluženje i piće.

Iskoristite priliku! Pokrenite ritam u kukovima i pokrenite život u životu!

Nakon popunjene prijave dobićete dalje instrukcije putem imejla koji ostavite u prijavi.

Kotizacija za učešće: 3000 din.   

Za sve dodatne informacije pisati na: serbia@mohanji.org

Vidimo se 31.12. u 20h u Joga studiju Lotos u ul. Narodnih heroja 60, Novi Beograd.

Podelite ovu objavu

X