Mohanđi Fondacija i ACT Srbija se predstavile na Međunarodnom sajmu kristala

Sa velikom radošću vas obaveštavamo da je Udruženje Mohanđi Srbija predstavilo svoje aktivnosti u okviru Međunarodnog sajma kristala.

Sa velikom radošću vas obaveštavamo da je tokom vikenda 3. i 4. decembra 2022, Udruženje Mohanđi Srbija predstavilo svoje aktivnosti u okviru Međunarodnog sajma kristala i dragog kamenja na SPENS-u u Novom Sadu, u organizaciji firme Ametrin.

U duhu poboljšanja načina života, zdravlja i odnosa sa sobom i drugima, član borda Udruženja, Nemanja Nedić, prezentovao je platforme koje je osnovao Mohanđi i način na koji ove platforme mogu da pomognu ljudima u svakodnevnom životu. Takođe je približio prisutnima ko je Mohanđi i na koje sve načine njegove platforme doprinose svetu. Predočio je kako je to dragocena prilika i za karma jogu – volontiranje kao nesebično služenje, bez očekivanja ičega zauzvrat – i odskočna daska za uzdizanje u svesti mnogih generacija.

Sajam kristala je bila prilika da se prisutnima predstavi i ACT Srbija, koja je ogranak globalne ACT Fondacije čija je predsednica Devi Mohan. O dobročinstvu kroz milosrđe, hranjenje gladnih, davanje odeće, edukaciju, pružanje skrovišta, i medicinske pomoći, govorila je predsednica ACT Srbije, Olivera Miškić. Ona je predstavila sve veći, brzorastući Pokret sađenja voćki (FTPD), koji oplemenjuje prostor širom Srbije, obezbeđuje hranu predstojećim generacijama, kao i stanište za životinje.

Posetioci su imali priliku i da dožive Svesno plesanje. Ovu moćnu tehniku za doživljavanje mira u pokretu smenom energičnih i laganih ritmova i vokaizovanja, vodila je Biljana Vozarević, Mohanđi ačarja. Ona je predstavila i Mai-Tri metod energetskog čišćenja i balansiranja, a Mai-Tri praktičari su radili energetske tretmane zainteresovanima.

Detalje o globalnom delovanju Mohanđi Fondacije predstavila je Sanja Stanković, Mohanđi ačarja. Naglasila je koliko je važno da iskoristimo i ovo vreme za vreme buđenja – kako glasi i naziv onlajn magazina The Awakening Times, sa porukom koju je specijalno za ovu priliku snimio jedan od glavnih urednika, Hejn Adamson. Svi prisutni su imali priliku i da iskuse mir uma tokom meditacije koju je vodila Sanja.

Iskustva učesnika Svesnog plesa

Upravo sam završila Svesni ples kod Biljane Vozarević i ovo je zaista fenomenalno iskustvo. Mnogo toga se otpustilo, bilo je svega, suza, osećaja lakoće i sada idem sa novom energijom u ostatak dana i da integrišem sve što se desilo.

Hvala na predivnom iskustvu. Marijana

Ovo mi je već drugi put da učestvujem u radionicama Svesnog plesa od Mohanđija i mogu da kažem da je iskustvo svaki put neverovatno i oslobađajuće i pokrene te, pokrene razne procese ali na kraju oslobodi. Prelep je osećaj biti u sebi, osećati sebe i biti izrazito slobodan.

Preporučila bih svima, ako imate priliku pokušajte. Tamara

Podelite ovu objavu

X