Otvorite se ka ljubavi

Pridružite se ačarja programu sa Monikom i Aleksandrom u Mohanđi centru u Novom Sadu, 16. aprila 2022, od 9 do 13h.

Dragi prijatelji,

Pozivamo vas da otvorite srca i zablistate u ljubavi uz primenu duboko efektivnih metoda koje nam je poklonio Mohanđi.  Program koji vode Monika Nedić i Aleksandra Stojanović, Mohanđi ačarje, obuhvata čas Himalajske tradicionalne joge, tehnike disanja i opuštanja, kao i razgovore o ljubavi, zahvalnosti i prihvatanju. 

Tokom našeg druženja, koristimo vođenu meditaciju Procvat ljubavi, kako bismo rasli u osećaju bezuslovne ljubavi, koja na svom vrhuncu dovodi u stanje u kojem osećamo da sadržimo čitav univerzum unutar sebe. Uči nas da spoznamo postojanje svoje beskonačne svesti, kao i da shvatimo svoj odnos sa univerzumom, te uz pomoć praktičara, koji je duboko povezan sa svešću duhovnog majstora Mohanđija, svedočimo postavljanju čiste namere otvaranja ka ljubavi.

Na ovaj način oslobađamo protok energije koja pročišćava, kreira i podmlađuje i otvaramo se ka ljubavi, te postajemo mirniji, srećniji i zadovoljniji u svakodnevnom životu.

Ukoliko osetite unutrašnji impuls da nam se pridružite, molimo vas da dolazak prijavite porukom na telefon +381 62 448 682.

Broj mesta je ograničen.

Ulaz je u vidu donacije od 2000 dinara.

Podelite ovu objavu

X