21 dan tradicionalne joge sa Monikom

Svako jutro od 1. do 21. februara 2022, u 6.15h, priključite se joga izazovu i izgradite zdrave jutarnje navike.

Kako započinjete vaš dan? Da li imate nelagodu ili bol u nekom delu tela od preteranog sedenja? Da li je vreme da se pokrenete? Kako se osećate nakon praznika, da li ste možda preterali sa hranom i pićem?

Ukoliko dobro razmislite o ovim pitanjima i samo na neka od njih odgovorite sa DA, dobro došli ste na  joga izazov u trajanju od 21. dan!

Ovaj program ima za cilj stvaranje zdravih navika i bolji osećaj u toku dana. Praktikovanje joge i vežbi disanja nakon buđenja ima višestruke dokazane pozitivne efekte na naše telo i psihu – povećava se mentalna bistrina, osećamo se lakše, srećnije, energičnije i svežije, koncentracija se povećava, a vremenom počinjemo da osećamo i trajnu promenu u našem telu i raspoloženju, kao i reakcijama na ono što se dešava oko nas.

Kome je namenjen ovaj program?
Ovaj izazov je namenjen svim zdravim osobama, uključujući i početnike koji nikada do sada nisu vežbali jogu, kao i vežbačima srednjeg nivoa koji prosto žele da započnu svoj dan jogom.

Kako izgleda program?
Prve nedelje krenućemo sa laganim vežbama kako bismo lagano pripremili telo za ono što sledi narednih nedelja.  Druge i treće nedelje uvodićemo postepeno joga asane (položaje)  i blago povećavati intenzitet.  Svakako, program prilagođavate svojim granicama i mogućnostima i nikada ne idete van njih. Svaki dan radićemo i vežbe disanja.

Šta ukoliko preskočim jedan dan?
Snimci će biti dostupni za gledanje istog i narednog dana.

Koliko iznosi kotizacija za učešće na programu?
Kotizacija iznosi 30 eura (3.500 din)

Kako mogu da se prijavim?
Pišite na mejl: acharyamonikab@mohanji.org

Napomena:  Ukoliko imate zdravstvenih tegoba, ili ste imali neku povredu, operaciju, savetujte se sa vašim lekarom.
 

Podelite ovu objavu

X