Drugi put zaredom Udruženje Mohanđi Srbija dobitnik „Sertifikata pouzdanosti“

Evaluaciju pouzdanosti vrši tim ekonomskih stručnjaka kompanije CompanyWall Business na osnovu zvaničnih podataka o proceni kreditne sposobnosti.

Udruženje građana Mohanđi Srbija dobitnik je Sertifikata pouzdanosti za 2021. godinu, koji dodeljuje CompanyWall Business. Kompanija CompanyWall Business, koja ima najveću poslovnu bazu podataka o pravnim licima u Srbiji i regionu, ovim sertifikatom potvrđuje da je „organizacija, zahvaljujući uspešnom poslovanju, među najpouzdanijim u Srbiji“.

Evaluaciju pouzdanosti vrši tim ekonomskih stručnjaka kompanije CompanyWall Business na osnovu zvaničnih podataka o proceni kreditne sposobnosti, cash flow analizi, kao i analizi stanja i kretanja prihoda i strukture imovine i kapitala i drugih finansijskih i ekonomskih elemenata. Ove informacije su dostupne na osnovu ekskluzivne saradnje koju CompanyWall Business već godinama unazad uspešno ostvaruje sa Agencijom za privredne registre.

„Ovaj sertifikat ima posebnu težinu i važnost, zato što pripada svim volonterima našeg Udruženja, kao i ljudima koji prate i podržavaju učenja svetski priznatog humaniste Mohanđija. Za nas je to potvrda da su vrednosti po kojima radimo i živimo prepoznate i zato ćemo nastaviti da nesebično služimo i dajemo doprinos društvu i našoj zajednici“, izjavila je Monika Nedić, predsednica Udruženja Mohanđi Srbija.

Podelite ovu objavu

X