ACT Montenegro sa Mohađijem posetio sklonište Azil u blizini Tivta

ACT Montenegro sa Mohađijem i Devi posetio je sklonište Azil u blizini Tivta i isporučio 241 kilograma suve hrane za 160 pasa

Psi su čovekov najbolji prijatelj. Nažalost, u savremenom svetu i velikim gradovima psi lutalice više se smatraju problemom, a ne najboljim čovekovim prijateljem ili društvenom odgovornošću.
 
Tim ACT Montenegro sa Mohađijem i Devi posetio je sklonište Azil u blizini Tivta i isporučio 241 kilograma suve hrane za 160 pasa koji tamo borave. Srca su nam se istopila kad smo videli sve one pse i kuce koji su pre svega bili gladni ljubavi i nege. Pokušali su da se približe ogradi kako bi naši dobrovoljci mogli da ih maze. Pokazali su toliko ljubavi prema ljudima! Verujemo da zaista zaslužuju bolji život i uslove.
 
Najveći izazov koji sklonište Azil ima je da se opremi sa 7 kada, tako da psi mogu malo da se rashlade tokom vrelog leta. Takođe bi želeli da nabave i postave nekoliko suncobrana kako bi zaštitili štenad od žarkog sunca tokom avgusta. Ako želite da pomognete, slobodno se obratite timu ACT Montenegro kako bismo mogli da radimo zajedno i pružimo Skloništu ono što im treba.
 
Takođe vam preporučujemo da proverite Fejsbuk stranicu Azila i razmotrite ideju da udomite psa. Naša volonterka je udomila kucu iz ovog skloništa pre deset godina i rekla je da nikada nije zažalila. Kuca je postala član porodice i svima donela pregršt ljubavi.
 
Takođe bismo želeli da se zahvalimo prodavnici kućnih ljubimaca Simba što su isporučili hranu koju smo kupili i dali popust.
 
Zajedno možemo više, možemo u izobilju da širimo ljubav i brigu. Iscelimo svoju inventivnost našim otvorenim srcima i pozitivnim delima. Mi smo jedno.

Podelite ovu objavu

X