S velikim zadovoljstvom vam predstavljamo još jedan program s Mohanđijem, poslednji u nizu naših susreta na Balkanu ove godine.

Dragi prijatelji,

Dobro došli na vikend program  “Ujedinjeni u ljubavi” koji će se održati u Crnoj Gori od 2. do 4. jula ili intenziv program u trajanju od 2. do 6. jula.

Rezervišite datum i pridružite nam se na programu koji je kruna naših urona u sopstvenu srž i istinu, 2021. godine – godine velike transformacije, uz Mohanđijevu budnu podršku i milost.

Vikend ritrit program će trajati od 2. do 4. jula, dok će intensive program trajati od 2. do 6. jula. 

Informacije o cenama:

Puna cena trodnevnog vikend programa iznosi 375 evra i uključuje 2 noćenja u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi sa punim pansionom baziranim na veganskoj hrani (doručkom, ručkom i večerom), korišćenje svih hotelskih sadržaja i učešće u programu. 

Cena sa popustom za vikend program iznosi 350 evra.

Puna cena petodnevnog intenziv programa iznosi 599 evra i uključuje 4 noćenja sa punim pansionom baziranim na veganskoj hrani (doručkom, ručkom i večerom) u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi, korišćenje svih hotelskih sadržaja i učešće u programu. 

Cena sa popustom za intenziv program iznosi 559 evra

Popust mogu ostvariti porodice iz kojih se prijavljuje dva ili više članova iz istog domaćinstva, kao i oni koji su u ovoj godini učestvovali u dva ili više programa sa Mohanđijem (Istanbul, Divčibare ili Bosanske piramide).

Cena programa ne uključuje: prevoz do Herceg Novog,  PCR/antigen/serološki test, usluge vešeraja i ostale lične troškove.

Za više informacija pišite na: montenegro@mohanji.org

Podelite ovu objavu

X