Onlajn programi Balkan

Nedeljni onlajn programi za ceo Balkan!

Dragi prijatelji,

Iza nas je jedna veoma drugačija godina, kako puna izazova, tako i jedinstvena u stvaranju sjajnih prilika za produbljivanje sopstvene svrhe i pronalazak optimalnog načina funkcioniranja u neuobičajenim okolnostima.

Nakon nekoliko godina priprema, jedna od tih prilika koju smo svi vrlo rado prigrlili je ujedinjenje zemalja Balkana, tj. zemalja regiona kroz platformu društvenih mreža, koju smo svi zajedno izgradili promovišući tehnike i aktivnosti koje podržavaju Mohanđijeva učenja. Kako bismo mogli biti ujedinjeni na zdravim temeljima, bilo je neophodno da izgradimo individualnost svake države ponaosob. Pomagali smo jedni drugima, rado delili iskustva i naučene lekcije, posebno u vreme kada je onlajn prisustvo Mohanđi organizacije doživljavalo ekspanziju i kada su osim ačarja, svi volonteri pokazali spremnost i aktivno se uključili u onlajn aktivnosti kada je to bilo potrebno.

Do sada smo u regionu, svaka država za sebe, organizovali široku lepezu raznih aktivnosti od ispevavanja mantri do svesnog disanja, sve na jezicima koje razume veći broj država u okruženju. Bilo je neminovno da u jednom trenutku ujedinjeno nastupimo sa tim aktivnostima na zajedničkoj platformi, Mohanđi Balkana.

Dalje, većina naših programa su bili potpuno besplatni. Međutim, važno je podsetiti se da energetska razmena mora postojati, kako zbog svih osoba koji investiraju lično vreme i energiju u pružanje takvog vida pomoći ljudima, tako i zbog osoba koje na takav način dostojanstveno preuzimaju odgovornost za svoj život, znajući da su uložili u sebe i svoj razvoj.

Stoga, od ponedjeljka 4. januara 2021. godine zvanično započinjemo sa novim načinom organizacije onlajn programa. Za sve države regiona (Srbija, BiH, Hrvatska, Crna Gora, Slovenija i Makedonija) vodiće se zajednički besplatni programi:  dva puta nedeljno, i to četvrkom u 19h meditacija, subotom u 10h disanje i ispevavanje mantri, kao i dodatni satsang sredom u 20h na kojem će se smenjivati Mohanđi Ačarje sa Balkana u razgovoru sa Helenom Bjelaković.  
Svi ostali programi će se naplaćivati, uključujući i redovni onlajn mai-tri utorkom u 19h. (donacije za Mai-tri će se vršiti na račun https://www.paypal.com/paypalme/MohanjiHrvatska a prikupljeni novac će ići za pomoć ugroženima od zemljotresa)

Hvala vam na trudu, dobroj volji, strpljenju i doslednosti koju ste uložili u razvoj naših platformi.

Radujemo se novim počecima i zajedništvu, koje će zasigurno unapređivati naše delovanje u regionu.

Srećna Nova godina!

Podelite ovu objavu

X