Moć izbora – onlajn ritrit sa Mohanđijem

Kako se suočiti sa životnim izazovima današnjice sa verom, hrabrošću, snagom i stabilnošću

“Život je pun izazova. Kao kokreatori sopstvene stvarnosti, imate sposobnost da prevaziđete ove izazove. Sa tim osećajem odgovornosti i svešću možete započeti svoje putovanje u više stanje svesti gde izazovi više nisu izazovi, već mogućnosti da dobijete uvid u svoje najviše ja.”- Mohanđi

Život se možda ne odvija onako kako ste zamislili. Imate osećaj da prolazi pored vas sa brojnim prilikama dok vi stojite u mestu. Obeshrabreni ste životnom situacijom u kojoj se nalazite, preplavljeni ste brojnim obavezama i kao da nemate izbora. Pojavljuju se samookrivljavanje za greške, umor i depresija.

Inspirisani Mohanđijem pripremili smo onlajn program koji će vam pokazati sve potrebne veštine da se sa životnim izazovima današnjice nosite sa verom, hrabrošću, snagom i stabilnošću. Program, koji će se održati 14. i 15. novembra,  kombinuje brojne tehnike koje nam je podario Mohanđi kao što su joga, meditacije, svesno plesanje, grupni Mai Tri metod, koje su ciljano usmerene da otklone vaš negativan sistem uverenja.

Joga vežbe dizajnirane su tako da pospešuju zdrav rad organa koji su najviše pogođeni osećanjima straha, krivice, besa, nesigurnosti i bespomoćnosti. Vežbe disanja kreirane su da oslobode zakrčenu energiju i regenerišu ćelije. Vođeni tretman dubokog energetskog čišćenja, Mai Tri, može da vam pomogne da se oslobodite blokada koje su jako dugo prisutne u vašem telu, a za to će vas pripremiti tehnika Svesnog plesanja kroz osvešćivanje tela, jer naše telo u interakciji sa umom proizvodi pokretačku i kreativnu energiju da živite svoj najviši potencijal.

Satsang sa Mohanđi ačarjama pomoći će vam da, putem kontemplacije, otpustite vaša negativna uverenja i odaberete pozitivan stav kao put ka isceljenju, spoznaji i transformaciji sebe. Imaćete priliku da dobijete konkretne savete o ishrani, kao važnom segmentu zdravih životnih navika.

Satsang sa Mohanđijem

Kao kruna ovog programa, imaćete priliku da uživate u onlajn Satsangu sa Mohanđijem. Iskustvo sa Mohanđijem se ne može definisati niti prepričati jer se ono razlikuje za svakoga od nas, i zavisi od nivoa naše spremnosti da, bez ega i straha, sagledamo svoje biće, prepoznamo svoje najviše kapacitete i usudimo se da izaberemo život u skladu sa najvišom mogućom frekvencijom – Bezuslovnom ljubavlju. Kako kažu dugogodišnji učesnici Mohanđijevih programa, Mohanđi nikad nikog nije ostavio praznih ruku, ko god je imao susret sa njim, dobio je veoma svet poklon, onakav kakav je tog trenutka spreman da ponese.

Imate izbor. Prijavite se!

Program od 9. do 15. novembra 

Sastoji od svakodnevnih specijalnih joga vežbi, koje je za vas pripremila Mohanđi Ačarja, Monika Dizdarević (video format).

Tokom nedeljnog ritrita imaćete pristup posebno kreiranom meniju i preporukama za pripremu obroka koje svojom nutritivnom vrednošću podržavaju zdravlje svih naših ćelija, a posebno utiču na blagodet organa koji su najviše pogođeni osećanjima straha, krivice, besa, nesigurnosti i bespomoćnosti. Specijalno dizajniran meni, za svrhe ovog programa, pripremila je Dalila Lakomica.

Ovaj sedmodnevni program, realizovaće se svakodnevno, preko imejla.

14. novembar:
08:00-08:15 Dobrodošlica
08:15-09:30 Tradicionalna joga
09:30-11:00 Satsang sa Mohanđi Ačarjama
Pauza 30 min
11:30-13:30 Svesno plesanje
13:30-14:30 Meditacija Moć čistote

15. novembar:
08:00-08:15 Dobrodošlica
08:15-10:10 Tradicionalna joga i meditacija Procvat ljubavi
Pauza 20 min
10:30-12:30 Grupni Mai Tri
Pauza15 min
12:45-14:45 Satsang sa Mohanđijem (sa prevodom)

Program će se održati onlajn putem Zoom aplikacije.

Kotizacija za učešće:

Prijavite se ranije i uštedite!

Kotizacija za prijave do 5. novembra:
2 dana: 14.500 din
7 dana: 18.000 din

Kotizacija za prijave posle 5. novembra:
2 dana: 15.900 din
7 dana: 19.500 din

Kontakt: programi@mohanji.org

Podelite ovu objavu

X