Opraštanjem do slobode

Odvežite se od duboko usađenih emocija, oslobodite se nepotrebnog tereta i dosegnite lakoću i SLOBODU.

ZAŠTO nam je Program praštanja potreban?

Jedan aspekt s kojom se danas svi suočavamo je „težina“. U pitanju nije naša telesna težina, već teret u nama, u našem umu i svesti. Puno tereta nosimo kroz naša iskustva sa životnim situacijama, ljudima ili karmički.

Kroz život, nailazili smo na ljude i situacije koji su nas možda povredili, ranili i ostavili nas ispunjene ljutnjom.

S druge strane, takođe smo, svesno ili nesvesno, prouzrokovali probleme drugima – prirodi, živim bićima i ljudima – noseći tako ogromnu količinu krivice u sebi.

Žaljenje za propuštenim stvarima – raznim prilikama, poštovanjem, itd. isto tako stvaraju ogroman tamni oblak u našem umu.

Koliko dugo moramo da nosimo ovaj teret sa sobom? Da li moramo da nosimo taj teret?

Naravno da ne. Svako od nas zaslužuje da leti slobodno, da bude lagan poput pera.

Hajde da smanjimo ovu težinu i odbacimo taj teret.

Praštanje je osobina koja može neizmerno da nam pomogne da dostignemo ovu SLOBODU. Možemo da se odvežemo od tame krivice, besa…

Inspirisani Mohanđijem, donosimo vam tri sedmice intenzivne prakse Praštanja kroz kontemplaciju, nameru i tehnike koje je osmislio Mohanđi.

Polazeći od spoljnog sveta – priroda koja se nalazi izvan nas, moćnim metodama koje nam je dao Mohanđi, tokom tri sedmice polako ćemo se preseliti u svoj unutrašnji svet kako bismo prošli kroz duboke procese čišćenja tokom tri vikenda.

ŠTA ćemo raditi tokom programa?

21 dan isplaniran je pažljivo, i ovaj period ispunjen je svakodnevnim individualnim aktivnostima, nekoliko grupnih aktivnosti koje će Mohanđijeve ačarje voditi nekoliko dana u sedmici i moćnim grupnim sesijama koje će se održavati nedeljom.

Informacije o programu:

Svakog dana: Individualna aktivnost 

Svakog dana, dobićete spisak smernica koje će vas voditi kroz ovo putovanje i koje će obuhvatiti:

  1. Pitanja u vezi sa kontemplacijom
  2. Izjava o praštanju (traženje oproštaja za vas ili vaše opraštanje drugome)
  3. Afirmacije
  4. Izborne aktivnosti koje sadrže neke posebne procese. Učesnik može da odabere da izvrši što više njih koliko može ili želi, ili da ne realizuje nijednu, ukoliko to iz nekog razloga nije moguće. U pitanju su preporučene aktivnosti, ali one su izborne. Ne želimo da vršimo pritisak na učesnike.

Nedeljne grupne aktivnosti koje vode Mohanđijeve ačarje

Tokom sedmice, određenim danima, uvrstićemo vođene sesije koje će voditi Mohanđijeve ačarje na osnovu metoda i tehnika koje je dao Mohanđi. Ove aktivnosti su pažljivo isplanirane i pomoći će vam da napredujete na ovom putu. Proučite raspored ovih grupnih aktivnosti planiranih za svaku sedmicu, kako je navedeno dalje u tekstu. Više informacija o grupnim sesijama koje se održavaju nedeljom nalazi se u nastavku.

  1. nedelja

Ponedeljak – Svesno hodanje
Sreda – Onlajn mai-tri tretman
Četvrtak – Video nekog od ačarja
Petak – Meditacija Moć čistote

NEDELJA – Grupni mai-tri tretman putem Zoom aplikacije

  1. nedelja

Ponedeljak – Meditacija Procvat ljubavi
Sreda  – Onlajn mai-tri tretman
Četvrtak – Video nekog od ačarja
Petak – Meditacija Moć čistote

NEDELJA – Proces opraštanja putem Zoom aplikacije

  1. nedelja

Ponedeljak – Meditacija Blaženstvo tišine
Sreda  – Onlajn mai-tri tretman
Četvrtak – Video nekog od ačarja
Petak – Meditacija Moć čistote

NEDELJA – Satsang sa Mohanđijem

Grupne sesije NEDELJOM:

Nedeljom će se održati vrlo moćni i jedinstveni vođeni procesi, putem Zoom aplikacije, u trajanju od dva časa.

U pitanju su grupni mai-tri tretmani koje će voditi Mohanđijeve ačarje, nedavno predstavljen Proces opraštanja vođen Mohanđijevim glasom i satsang sa Mohanđijem poslednje nedelje ovog programa, gde ćemo otpustiti i poslednji deo tame i dobiti objašnjenja o svim sumnjama koje imamo.

Nakon procesa kontemplacije i afirmacija u trajanju od sedam dana, posebna, moćna tehnika koja je na programu nedeljom pomoći će vam da dosegnete veoma dubok nivo vašeg kauzalnog sloja kako biste otopili sve čvrste blokade i eliminisali ih iz svog unutrašnjeg prostora.

KAKO ćete komunicirati i dobiti smernice za sesije?

Nakon prijave i uplate kotizacije, dobićete WhatsApp link putem kojeg ćete pristupiti nekoj od regionalnih grupa. Kada pristupite WhatsApp grupi, dobijaćete uputstva od naših ačarja u vašem regionu i oni će vam  pomagati u vezi sa bilo kojim pitanjima koja imate.

Spisak sa dnevnim smernicama biće postavljen u WhatsApp grupi za vaše individualne aktivnosti koje možete da obavite tokom dana kako vam odgovara.

Vođene aktivnosti biće zakazane na Zoom sesijama dva puta dnevno kako bi se omogućilo većini učesnika da prisustvuju barem jednom terminu. Raspored ovih sesija biće objavljen u vašoj WhatsApp grupi.

Specijalna sesija grupnog mai-tri tretmana i Procesa praštanja koji se održavaju nedeljom održaće se u vremenu koje najviše odgovara za nekoliko zona. Tako ćemo imati najmanje dva termina dnevno za sprovođenje ovih procesa. U tim sesijama će nam se pridružiti učesnici iz nekoliko regiona.

Završni satsang sa Mohanđijem nedeljom održaće se isključivo u određeno vreme (koje će uskoro biti objavljeno) tog dana. Učesnici svoja pitanja mogu da pošalju pre tog dana. Takođe, može se dogoditi da za neke učesnike satsang uživo bude održan rano ujutro (u 4 ujutru), a za neke kasno uveče (22 sata). Video snimak ovog satsanga biće dostupan svim učesnicima, tako da čak i ako ga propustite, i dalje ćete moći da dobijete odgovor na svoje pitanje (ako ste ga poslali ranije) i moći ćete da pogledate ceo događaj.

Satsang sa Mohanđijem će biti dostupan isključivo na engleskom jeziku.

Možda ćemo biti u mogućnosti da organizujemo neke grupe i sesije na drugim jezicima, kao što su jezici Balkana, španski, francuski, farsi itd. za učesnike koji ne razumeju engleski.

Na osnovu odabira jezika, moći ćete da odaberete odgovarajuću WhatsApp grupu za sebe.

KOTIZACIJA za program?

Ono što ćete dobiti putem Mohanđijevih tehnika u sklopu ovog tronedeljnog programa je neprocenjivo. U znak poštovanja za razmenu energije Mohanđijevih ačarja i moćnih vođenih procesa koji su deo ovog programa, kotizacija za ovaj program iznosi 41 evro.

Uplatu možete da izvršite putem linka koji ćete dobiti mejlom nakon prijave.

Podelite ovu objavu

X